valentinsgave_til_hende
Fiduser, Hverdagsglimt, Livsstil

Valentinsdag, hvad skal du give hende? Her er 10 gode valentinsgave ideer som jeg tror på

Valentinsdag er lige om hjørnet, den 14. februar helt præcist. I år er jeg helt alene hjemme, hvor romantisk hva? Tror jeg skriver søde små sedler til mig selv, som jeg så kan sidde og læse højt, mens jeg nyder lidt champagne i boblebadet omringet af stearinlys og røgelse, ej spøg til side 😛 Det er nu ikke fordi at vi plejer at gøre det helt store nummer ud af denne dag, men en lille bemærkning er aldrig af vejen. Mange har det anstrengt med at der er en dato for at man skal sige noget sødt og vise sin kærlighed. “Det er jo bare en adopteret tradition, skabt af butikkerne for at tjene penge”. Men pyt da med det! Det handler jo om at være søde mod hinanden og vise sin kærlighed. Hvis butikkerne tjener lidt ekstra penge på at skabe glæde og få kærligheden til at blomstre, så er jeg all in – jeg er håbløs romantiker, så bring it on!.

Personligt synes jeg altid det er svært at finde på hvad jeg skal give eller gøre denne dag, jeg vil så gerne at det er personligt. Men jeg har sjovt nok ikke så svært ved at finde på hvad Valentin aka. Nicolaj kunne give mig – måske håbløs romantiker med en snært af egoisme eller hvad? Kan dog afsløre at det bliver en DIY valentinsgave til min mand i år, som jeg sender ned til ham, nu han arbejder i “Langtbortistand”. Skal nok lige vise resultatet senere, så jeg ikke afslører overraskelsen.

Nå tilbage til det vigtige, min ønsker:-) Hvis jeg helt selv måtte vælge 10 valentinsgaver eller skulle guide dig til en rigtig god valentin score-gave. Så ville jeg anbefale følgende lækkerier. her er lidt for en hver smag og budget.

casalinga-nuvola

1) Smuk CASALINGA NUVOLA VASE evt. inklusiv en lille buket blomster. Så kommer du ikke bare med blomster kliche, men også en lækker pynte-ting <3

louise-kragh-enamel-ring-i-slv-

2) Mega flot Ring, som jeg bare MÅ eje. Tror de fleste kvinder vil synes om denne ring og så er prisen faktisk overkommelig 300,-

valentinsgave_molecules

3) Escentric Molecules parfume – I min næse, verdens bedste parfume. Den unikke duft, som har taget verden og mig med storm. Hun vil ELSKE den! Man kan ikke bare få den i Matas og prisen er i den høje ende, men jeg har fundet den til en god pris her på nettet her.

karmameju-gaveske-til-kroppen-vrdi-440-
4) Karmameju produkter er bare 100% lækkerhed. De både plejer, dufter fantastisk, samtidig med at de pynter på hylden.

3-x-pukka-love-te-oekologisk-3-x-20-stk-87291-1348-19278-1-product

5) PUKKA te  hører blandt min yndlings the, igen fordi det hele bare er lækkert, både smag og indpakning. Herudover har de vundet et hav af smagstests. Denne her hedder LOVE, så hvis hun bare skal forkæles lidt uden de store armbevægelser, er det da en sød mulighed.

peeptoe-party-boot-son14-winered

6) De skønneste pumps fra Bianco De fås dog kun i butikken, så denne her kan du ikke klare hjemme fra sofaen. Hvis du ved at hun er vild med stilletter og tør våge pelsen tror jeg de her giver gode point, Jeg ville i hvert fald blive rigtig glad og føle at der var blevet satset og det elsker jeg. Ellers bare nogle andre du ved hun vil synes om. De fleste kvinder elsker sko, her skal vi ikke tænke på om vi er for tykke eller tynde.  Sko er taknemmelig, modsat undertøj og tøj.

valentins_gave_til_ham

7) 52 Weeks of Romance er en slags spil, som rummer 52 skrabelodder. 26 til ham og 26 til hende. Der er 52 uger i et år, så der vil være 1 opgave hver uge, med søde opgaver man skal udføre for hinanden – opgaverne handler IKKE om sex. En god gave, hvis I har været sammen i mange år, og gerne vil pifte den trivielle hverdag lidt op eller bare fordi det kunne være sjovt.

Valentins_gave_ide

8) Sendentanke.dk er et ret nyt koncept, hvor du kort sagt sender et gavekort på sms. Det er en sød overraskelse, som kommer bag på de fleste. Tænk at sidde der og pludselig tikker der en sms ind med med et romantisk ophold, en middag, gavekort til tøj eller nogle af de mange andre muligheder. Perfekt som Last Minute gave.

Unavngivet

9) Et smukt ur fra www.ditur.dk som både er flot og praktisk på samme tid. Elsker den brune læderrem og det stilrene look, som passer til det meste. Giv det evt. sammen med en lille note hvor der står “jeg elsker dig mere og mere som tiden går” eller noget andet pladder romantisk med tid, det er jo Valentinsdag.

misslux

10) EOS læbepomade er blevet et hit, og det er ikke uden grund, de er super gode. En læbepomade er også noget de fleste kvinder kan lide. Igen en sød ide, hvis det bare skal være en lille sød tanke, men samtidig noget godt.

Det var så min oversigt over skønne gaver som jeg personligt vil være ellevild med at få og anbefaler. Rigtig god valentinsdag til jer alle når dagen rammer den 14.februar, hvad end du er til romantik eller ej.

 

Indlægget indeholder få affile links, hvor jeg modtager en lille procentdel af hvert salg. Dog er alle varer nogle jeg personligt er vilde med og oprigtigt anbefaler.
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply