knust_skærm
Fiduser, Hverdagsglimt

Undgå en knust skærm på din dyre smartphone – På med PanzerGlass

NEEEEJ DET SKETE SÅ BARE IKKE!!!!!

Har du lige som jeg, prøvet at tabe din dyrebare smartphone, med det resultat at skærmen blev knust? Det er SÅ irriterende og regningen for reparation er endnu mere trist. Af en eller anden mærkelig grund, sker det altid, når man (læs jeg) lige har fået ny telefonen.

Jeg har gjort det to gange nu, og har til stadighed ikke fået et beskyttelsesglas sat på, men jeg tænker dagligt at jeg skal huske at få det gjort. Det grænser jo til idioti, især når vi sælger dem mega billigt ude på mit arbejde. Jeg tager mig sammen NU!

Jeg har præsteret at smadre skærmen 2 gange og det kender jeg flere der har. Min søde veninde og partner i Movitaz , Susanne, har præsteret det samme hver gang hun har fået en ny. Se lige hendes fine Iphone 6 Plus herunder, den har hun allerede dekoreret med et utilsigtet mønster. Mit hjerte ligner skærmen, når jeg ser billedet her..Øv øv øv!

knust_skærm

Det er altså også noget af en muresten hun render rundt med ( jeg er bare skide misundelig, har “kun” en iPhone 5) Men Susannes telefon her, koster altså 6000,-, hvorfor er det så vi ikke passer bedre på? Har vi for mange penge? Ikke sidst jeg tjekkede…. Ved ikke hvorfor vi nedprioriterer den slags? Vi er ikke alene, kender flere med mega dyre telefoner, som kun har et lille pastik cover på, hvis overhovedet noget. Man burde nærmest pakke den ind i bobleplast, det er jo en mindre formue de koster de telefoner, men man vil jo gerne bevare deres flotte look, det er jo det vi godt kan lide antager jeg.

Desværre nåede Susanne ikke at få beskyttet hendes fine telefon inden den gik itu, men så snart den er blevet fikset, får hun sat beskyttelsesglas også kaldet PanzerGlass, hun får det nemlig af mig, bum! PanzerGlass er mega smart. Det er en 0.4 mm ekstra skærm du lægger på, man kan slet ikke se det og telefonens touch fungere helt perfekt med det på. Du kan banke på skærmen med en hammer og ridse den med en kniv, der sker ikke noget, når der er PanzerGlass på.

Imorgen får jeg sat på min, da vi lige skal have lidt flere hjem. Så er det altså slut med knuste skærme, det er ufattelig dumme penge, især når vi sælger dem til kun 149 kroner, der er billigt.

Indlægget er ikke sponsorret, kun af mit gode hjerte, der synes at I skal passe på de dyre telefoner vi render rundt med.

/Køb Panzerglass til alle modeller her/

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Louise Vorre April 1, 2015 at 8:44 pm

  Super tip – har længe overvejet det, men endnu ikke gjort noget ved det. Men du har ret, HVORFOR passer man ikke bedre på de 6000,- dyre telefoner??
  Hvordan virker farver, navigering og touchskærmen med det på?

  • Reply Sara Lagoni April 2, 2015 at 12:58 pm

   Touch virker fuldstændig som det skal, glasset er kun 0,4mm tykt..:-) Så det er rigtig smart…

  Leave a Reply