lange_vipper_mascara_snusfidus
Fiduser, Livsstil

Ultra lange øjenvipper – den vildeste mascara jeg har prøvet!!

Jeg er en af de kvinder, som meget sjældent bevæger mig ud i offentligheden, uden at have mascara på. Jeg elsker min sorte mascara, føler mig nøgen og kedelig uden. Mascara er noget nær det eneste makeup jeg bruger til hverdag, det er bare det, der giver aller mest på skønhedskontoen – fremhæv øjnene og du fremhæver din skønhed.

Der findes mange gode mascara på markedet. Min yndlings har længe været Max Factor 2000 Calories, den giver masser af fylde, længde og bøjer vipperne rigtig flot, og så er den rigtig billig ca. 74-99 kroner. Til hverdag er den helt perfekt, men skal jeg fx i byen, vil jeg gerne give den lidt ekstra gas. Jeg har flere gange forsøgt mig med kunstige vipper. Jeg har flere veninder, der mestrer at sætte kunstige vipper på og det ser da bare SÅ godt ud. Selv synes jeg dog det kan være noget af et besværligt projekt og inden festen er omme, begynder mine kunstige vipper at falde af eller sidde skæve, hvis jeg overhovedet fik dem sat på. Jeg duer bare ikke til at sætte kunstige vipper på. Jeg har derfor længe drømt om en mascara, som kan alt det Max Factor kan og som samtidig giver længde a la kunstige vipper.

En dag på Facebook, så jeg en kvinde, som havde enormt lange vipper. Det lignede extensions eller den vildeste gave fra naturens side. For det var tydeligt at de ikke var almindelig kunstige vipper, sat på med lim, det så alt for naturlig ud.

Billedet fra Facebook – Julie Christensen
younique_mascara_snusfidus_2_jpg
Hun skrev at hun havde brugt en ny form for 3D fibre mascara, som har taget verden med storm. Jeg tænkte “den må jeg prøve, hvor får jeg fat i den!!!?” Hun skrev at man endnu ikke kunne få den i DK, men kunne bestille igennem hende, så det gjorde jeg.

Jeg fik tilsendt mascaren, prøvede den og hold da op!  Aldrig har jeg haft så flotte lange vipper uden kunstige øjenvipper. Det var alligevel utroligt.

Man får tilsendt en fin sort og meget eksklusiv æske, som indeholder 2 produkter. En sort mascara gel, kaldet moodstruck transplanting gel og en børste med små sorte fibre, der hedder moodstruck natural fibres. Mærket hedder Younique. 

mascara_younique_box

Sådan gør du:

Tag et øje ad gangen , ellers tørrer mascaraen ud inden du har fået fibrene børstet på. Du kan både bruge den ovenpå din mascara og på helt nøgne bryn. Først kommer man gelen på, hernæst reder man fibrene på, som klistrer sig fast til gelen vippespidserne og derved forlænger vipperne.

mascara_test_lange_vippermascara_snusfidus_lange_vipper

Hernæst kommer du gelen/mascaren på igen og vupti – flotte lange dådyr vipper. Det samme gør du på det andet øje. Det kræver lige lidt øvelse og fibrene kan godt drysse lidt. Det er derfor en god ide at have en makeup børste, til at børste overskydende fibre væk med.

Før billede hvor jeg kun har MAX Factor på og efter billede med Younique 3D Fibre Mascara

unique_3d_fibre_mascara10983696_351358498396952_356175961_n
Denne mascara forlader ALDRIG min makeup taske igen. Har fået enormt meget positiv respons på mine vipper når jeg har haft den på, så det er en keeper! Ydermere er jeg faktisk allergisk overfor meget makeup, men jeg kan tåle den her – hurra!!!

Nu tænker du måske, hvordan får jeg fingre i den mascara? Det skal jeg sige dig 🙂 kontakt søde Julie Christensen på email somethingisgoingon@yahoo.co.uk. Hun er dansker, bosiddende i England,  hvorfra hun sender den. Prisen er 240,- fragt 100,- fordi den skal derovre fra. Men tro mig, det er alle pengene værd.

Læs også indlægget “35 måder du kan bruge kokosolie”

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Mette risbjerg April 5, 2016 at 9:05 pm

    Hej! Hvor fedt at se den på en dansk side. I tilfælde af at Julie ikke er bosat i England eller lign, så kan du/I også bestille igennem mig. Jeg arbejder for Younique og bor i England. Gennem mig koster mascaraen 230 kr og forsendelsen er 50 kr. Skriv til metterisbjerg@gmail.com – vi har også fået nogle sindsyg lækre lipgloss som jeg personligt er helt vild med!!
    Tjek produkterne her http://Www.youniqueproducts.com/metterisbjerg

  • Reply Mette risbjerg June 14, 2016 at 8:28 pm

    Hej Sara. Bruger du stadig mascaraen? Nu er dit indlæg ved at være gammelt, jeg er nysgerrig for om du stadig er glad for at bruge den 🙂

  • Leave a Reply