goyogi tights stribet snusfidus
Livsstil, Must Haves

Tights med knald på farverne er det nye sorte!

Jeg er vild med farver, masser af af farver. Derfor nyder jeg at moden indenfor dans og fitness, lægger op til farverige og mønstrede tights, i et omfang, der får 90’erne til at blegne. Jeg har netop opdaget en webshop www.goyogi.dk hedder den, som sælger de fedeste tights i de vildeste mønstre og farvekombinationer – er helt solgt!! Kunne bruge en formue derinde.

Jeg holdt dog mig selv i snor og nøjedes med at købe ét par til 479 kr, for lige at tjekke kvaliteten.

goyogi_tights_snusfidus

Jeg har nu haft dem på, og de var bedre end jeg havde turde håbe på. Hold nu op en lækker kvalitet. Beklager gamle fitnessbukser, jeres rival er kommet.

Egentlig er det yoga tights, men altså man bestemmer jo selv, og kan afsløre at de faktisk danser zumba ret godt, de kan altså godt tåle fart og fest 😛 Så er du dance fitness tosse ligesom jeg, så kan du sagtens investere i dem. Ja vel uanset hvilken form for svedig fitness du udøver, så har du en undskyldning for at få colorit på benene, med disse skønne tights. De er lavet i en lækker kvalitet og perfekt pasform, kan godt lide  når der går en syning lige over bagdelen, det giver en go mås.

Billedet her er lidt utaknemmeligt, man kan slet ikke se hvor flotte farverne i virkeligheden er, med det kan du se ovenfor……

tights_zumba_test

Så på med farverne og giv den gas. Farver motiverer og gør dig glad 🙂

 //Goyogi tights kan købes her //

 

OBS! Indlægget her er ikke sponsoreret!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply