test-appesize-diaet-adventure-snusfidus
Hverdagsglimt, Livsstil

Test af Appesize diæt konceptet – 11 dage fra nu! 🍴💪

Jeg har været så heldig at få tilsendt en Rode Adventure Mealbox, fra det nye danske slankekoncept Appesize, som ikke er en typisk måltidserstatnings slankekur. Det er en 100% naturlig diæt, bestående af små naturlige måltider og drikke brikker, pakket i praktiske små poser, så de lige er til at hive med på farten, en slags diæt-to-go! Alt sammen udviklet i samarbejde med Palæo manden og tv kokken, Thomas Rode.

test-diaet-appesize-snusfidus appesize-snusfidus appesize-noedder-snusfidus appesize-coconut6freinds-snusfidus-test test-appesize-figen&solbaer-rulle poelser-appesize-test-snusfidus

Appesize Diæten er tiltænkt det moderne menneske, der elsker de nemme og hurtige løsninger, og som prioriterer at spise naturligt og sundt på en diæt. Appesize er ideelt for dig, der gerne vil sparke gang i et vægttab, booste et i forvejen vægttab, af med den evige sukker-trang, stabilliserer kroppens blodsukker, få mere energi eller smide de sidste genstridige 2-5 kg. Dermed ikke sagt at man da sikkert sagtens kan tabe både 20 og 30 kg, hvis man lever af det i længere perioder.  Men jeg ser det mere som et spark i den rigtige retning, samt et naturligt og nemt “quick fix”, i stedet for pulverkurer og barer.

Diæten foregår således, at du får en kasse/meal box tilsendt, med mad til 11 dage. I én dagsration er der ca. 773 kcal, fordelt på 4 måltider, som du så kan spise i den rækkefølge, der passer dig bedst i løbet af dagen. Til aften skal du spise helt almindelig sund aftensmad, gerne bestående af en 600-800 kcal, fordelt på 25% protein, 25% kulhydrat og 50% grønt. Det vil sige at du ligger på omkring 1300-1500 kcal om dagen. Jeg skal have ca. 2200 kcal om dagen, for at holde vægten. Så set i forhold til mig, er kalorie indtaget lavt, og giver kalorie underskud og dermed vægttab på ca. 1 kg eller mere i ugen. Helst ikke mere, da det så kan tære på muskelmasse fremfor fedtet. Det er også altid en god ide at træne i kombination med en diæt, eller i det hele taget… Men det er jo ofte det man ikke liiiige får gjort. Jeg vil ikke træne mere end jeg plejer og det er cirka 2-3 gange i ugen, når ikke mere de næste 11 dage. Det vil være 2 x zumba og 1 x løb, bare lige så i er med på mit udgangspunkt.

Dine 4 Appesize måltider består af følgende:

Morgen: 1 skive stenalderbrød ( evt. med pålæg ).
Formiddag: 1 nødderulle med abrikos & chili eller solbær og lakrids
Frokost: 1 pose nøddemix (25 gr.) + 1 drik eller 1 pølse + 1 drik.
Eftermiddag: 1 pose nødde/bærmix (40 gr.).
Aftensmad: Dette er dit frie måltid som du selv skal lave

(OBS! dette er forslag til rækkefølge – du bestemmer)

Med et så beskedent indtag af mad, ved jeg allerede nu, at jeg vil blive sulten, for jeg spiser meget i løbet af en dag. Men det er også okay at føle sult, bare man ikke kører død.

Jeg skal ikke tabe mig en helt masse, men 2 kg vil være okay, ikke mere. Herudover vil jeg ikke være dødsulten, derfor vil jeg tilføje lidt ekstra i form af pålæg på mit stenalderbrød og lidt salat med kød til middag, hvis sulten opstår i en svær grad. Men jeg vil skære ned på mine store portioner, for at opnå den effekt, som opnås når man skærer ned og i stedet spiser små letfordøjelige måltider.

Ask, en af fyrene bag Appesize skriver følgende: ” Appesize konceptet er baseret på en række nye undersøgelser, som viser at kroppen har godt af at have en periode i løbet af dagen, hvor der kun indtages små mængder let fordøjelige fødevarer. Det er bl.a. med til at balancere kroppens sult/mætheds hormoner og give et mere stabilt blodsukker og øget energi. Herudover vil det træne kroppens evne til at hente energi frem fra fedtdepoterne frem for kulhydrat-depoterne, hvilket er det mange ønsker, når de vil gå ned i vægt.”

Det er noget a la det samme, som når man faster. Her læser og hører jeg, at mange får væsentlig mere energi, fordi kroppen ikke skal arbejde så hårdt på at nedbryde de store mængder mad, som er en ret hård process, samtidig med at deres blodsukker stabiliseres efter nogle dage. Og jeg kender det kun alt for godt, at jeg går helt død lige efter frokost, måske det vil hjælpe med de her små måltider i stedet? Lad os se…

Jeg er i hvert fald spændt på at få en masse gode fedtsyrer, fiberrige måltider, uden mærkelige tilsætningsstoffer og glæder mig til at se hvad det fører med sig. Ser det her som et spændende eksperiment, hvor jeg rigtig kan komme til at mærke efter i min krop.

Jeg har haft en længere periode, hvor jeg har været slem til ikke at få min morgenmad og det vil mealboxen her hjælpe mig med, for jeg kan bare lige smide maden i tasken.  Og så tænker jeg, at jeg lige kan nå at få renset godt ud og stabiliseret kroppen, inden min sommerferie starter. For jeg har ikke været helt så god ved den lille krop, som jeg plejer den sidste tid ( men sådan er det jo ind i mellem).

appesize-paa-farten-snusfidusappesize-test-snusfidus-madpakke

Jeg skal nok holde jer opdateret omkring forløbet, tænker hver 3. dag kommer der opdatering! Ok?

Ind til nu, har jeg spist mit palæo brød til morgen, med en halv fiskefrikadelle til –  Snyder jeg allerede fra start så? Nej! Som nævnt skal jeg være mæt og den lille bid fiske delle, gjorde godt og så er det sundt, desuden er det ok med lidt pålæg. 🙂

stenalderbroed-appesize-test-snufidus.dk

PS.  Jeg har fået lov at give mine læsere 15% rabat i den periode jeg er på diæten, på alle Appesize mealboxes, hvis du fx går med drømmen om at smide de sidste genstridige kilo eller bare ønsker at komme igang med et vægttab og/eller få stabiliseret kroppen. Eller bare kunne tænke dig nogle lækre mellemmåltider og sunde snacks, for produkterne kan købes separat.

Du skriver bare sara15 i rabakode feltet, gælder i perioden 15.07.15-26.07.15

Så kan vi da lige skrives ved, hvordan du oplever Appesize konceptet ikke?

PPS. Jeg har tænkt mig at være 100% ærlig omkring denne test. Jeg har ingen aktier i firmaet, bliver ikke betalt pr. salg eller det der ligner, og jeg vil kun give mine læsere ærlige indlæg, intet mindre – BUM! Bare lige så vi har det på det rene <3 Rabatten på de 15%, er blot for, at I får nogle fordele ved at følge med mig….Når jeg tester noget, skal de være til jeres fordel og hvem kan ikke lide en go’ rabat?

test-appesize-diaet-adventure-snusfidus

Du kan læse mere og besøge dere hjemmeside på www.appesize.dk og i deres  Facebookgruppe, hvor man kan læse og dele erfaringer, klik her

Har du nogle erfaringer med det, hører jeg gerne fra dig og eventuelle spørgsmål, skal jeg nok svare på om ikke andet kan gutterne fra Appesize svare, de har ret godt styr på deres facts og mange år i sundheds, samt kost & ernærings brachen – de ved hvad de taler om 🙂

Læs indlæg 2. om Appesize kuren – “7 dage er gået” her 

Læs 3. og sidste Appesize indlæg “Konklusionen” her

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply Update på Appesize Diæten | 7 dage er gået - snusfidus.dk July 22, 2015 at 7:03 am

    […] – læs min første indlæg, hvor jeg beskriver om konceptet og min tanker inden diæten her. […]

  • Reply Konklusionen på Appesize Diæten - før & efter billeder - Snusfidus July 26, 2015 at 6:20 pm

    […] om mine tanker inden opstarter her og hvordan det er gået efter 7 dage […]

  • Reply Snus Fidus er nu færdig med Rode Challenge kasse February 3, 2016 at 10:08 am

    […] om mine tanker inden opstarter her og hvordan det er gået efter 7 dage […]

  • Leave a Reply