sunde-cookies-med-chokolade-snusfidus
Bagværk, LCHF, Opskrifter, Søde synder

Sunde cookies med chokolade – Min helt egen opskrift 🍫🍪

Igår aftes spurgte min mand om ikke jeg ville lave noget lækkert og sundt, gerne nogle chokolade cookies.

Øøøøh normalt er det ikke to ord, der hænger sammen – sunde og cookies, men jeg besluttede mig nu alligevel for at prøve. Har en veninde som tidligere har forsøgt sig med at lave sunde cookies, de blev ret gode, så jeg måtte prøve det samme. Har leget med tanken tidligere, så nu var tiden til at lave mine helt egne cookies uden mel, smør og sukker.

Jeg rodede skabet igennem for alle mine bodylab zero produkter, som er sukker erstatninger, en del af Bodylabs egen produktserie, som de kalder Super food serien. Havde også en del  Bodylab mandel – og kokosmel, og så var det ellers igang.

Resultatet blev super godt, så synes da lige jeg vil dele Cookie opskriften med jer derude, der er rigtig mange kalorier at sparre <3

sunde-cookies-chokolade-snusfidus

Sunde cookies med chokolade opskrift – ca. 10 st

1 stang vanilje eller 2 tsk ren vaniljepulver

2 stor spsk Bodylabs kokosolie (smeltet over vandbad, må ikke være varmt)

100 g Zero Gold eller Sukrin Gold ( erstatning for brun farin)

1 æg

100 g affedtet mandel mel

100 gram havregryn

50 gram affedtet kokosmel ( kan udlades tilsæt da mere mandelmel)

5 g salt

100 g hakket sukkerfri mørk chokolade

lidt koldt vand til at samle dejen

Sådan gør du

Pisk æg og sukkererstaning. Blend havregrynene let og kom det i æggemassen. Tilsæt mandelmel, kokosmel, salt og pisk det med dejkroge, til klumperne er væk. Jeg bruger en røremaskine, da dejen er tyk. Vend chokoladestykkerne heri. Nu er dejen færdig. Tag en stor spiseskefuld dej og fordel den på en bageplade dækket med bagepapir. Dejen er lidt svær at arbejde med da den gerne vil skille. Tilsæt avt. lidt kold vand til at samle dejen med. Lav små kugler og tryk dem flade. Du får enten 10 små eller 5 store sunde cookies.

Bages ved 180 grader varmluft i ca. 10 min . Hold godt øje med dem, pludselig er de brune.

De er bløde når de er varme, så lad dem køle helt at, før du nyder dem.

Her kan du købe ingredienserne til sunde cookies:

VELBEKOMME <3

//Affiliate//

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply