mk olie shots snusfidus
Fiduser, Hverdagsglimt, Livsstil

Shot dig sund og skøn 💖

Nu kan det ved gud være nok med alt den sygdom, snot og hosten, nu har vi skræntet i snart 14 dage 🙁

(Atjuw, snøft, host)

Hvert år, når efteråret blæser indover landet, er det gerne eskorteret at en farlig masse snue, snot og vira. Hvert år springer den på mig og jeg går nogle gange i flere uger og føler mig træt, uoplagt og slatten, fordi jeg aldrig rigtig giver mig tiden til at slappe af og komme ovenpå 🙁 Har jo som regel også en datter, der bliver skidt, arbejde der skal passes og mange andre ting – der er bare ikke tid til at være syg, hvilket så bevirker at man trækker pinen ud og snøvler derudaf en 2-3 uger.

Når det sker, plejer jeg at kunne holde hovedet højt, ved at fordoble indtaget af grove grøntsager, ingefær-te og c-vitaminpiller – bilder mig ind at det hjælper. Jeg er i hvert fald uhyr sjældent, sådan rigtig syg i flere dage, når jeg lige “doper” mig med det. (7-9-13)

I år vil jeg tilføje noget nyt i min skønheds – og helserutiner, for at komme godt igennem efterår og vinter. Jeg vil til at shotte en masse MK olie og Aronia Juice, som udover at hjælpe på fordøjelsen og immunforsvaret,  også skulle have en særdeles gavnlig effekt på hud og manke. Læs mere om olierne og juicerne her 

Jeg ved at jeg ikke får nok af de sunde fedtsyre, omega 3 og 6 og de er essentielle for en sund krop. Kroppen kan ikke selv danne de livsvigtige fedtsyrer, så vi skal have den igennem maden. Men meget af de vi spiser idag er forarbejdet og derfor tom for disse fedtsyrer. Med mindre man udelukkende spiser økologiske æg, kød etc. Men det får vi altså ikke altid, men er begyndt at få mad leveret ved døren fra Guldsmedgaard.dk, hvor hovedparten er økologisk. Alternativt skal jeg spise en masse fisk, men så rammer jeg problemet med for mange tungmetaller osv.  Derfor kan det være en genial ide at supplere med sunde rene olier og derved tilsætte kroppen den rene vare. Vi kan smaske os til i dyre cremer og olier, men bedre må det være at få virkningen indefra, så cellerne, fordøjesessystemet og hormonerne kommer i balance.

Jeg har fået fingerene i MK olien W ( de er inddelt i bogstaverne A, W og M)

Maybritt Krewald Organic (W) olien har følgende egenskaber:

• Giver mere energi og forbedrer din sundhed
• Forbedrer din huds elasticitet
• Forhindrer tegn på for tidlig aldring

Især energi og forhindring af tidlig aldring, vil jeg da tage imod med kyshånd 😛 Hvem vil ikke gerne have et energiboost og en rynke mindre?

Jeg har taget mine første shots, har været igang i to dage nu. Jeg tager et lille shotglas med lige dele olie og juice, og så 1,2,3 haps! Indrømmer gerne at jeg lige skulle tage mig mod til at tage første shot, for det er grænseoverskridende for mig at drikke ren olie. MEN, det var faktisk slet ikke så slemt. Er vild med den syrlige eftersmag fra MK Aronia juicen, så det bliver ikke noget problem at tage fast.

mk olie og aronia juice snusfidus

Det fungerer virklig godt lige at stoppe op og mærke efter i kroppen, finde ud af hvad man mangler og gøre noget ved det. Når jeg sætter ind et sted, begynder jeg bare helt automatisk, at sætte ind på alt mulig andet også. Fx har jeg længe brokket mig over, at min garderobe halter gevaldigt. Efter at have fået Karla, har jeg simpelthen ikke kunne shoppe til mig selv, så klædeskabet er fuldstændig uden en rød tråd, har helt mistet taget. Til gengæld intet problem at shoppe til Karla, manden min og alle andre. Så idag skal jeg ud og fornye min garderobe, sammen med en personlig shopper, i butik Companys Viborg . Har tit drømt om en personlig shopper, så nu skulle det være – BUM!

Er sikker på det kan give det hele et løft. Vi har hele butikken for os selv i aften, så skal mor her skisme tilbage på sporet og finde min rette stil igen:-) wuuuhuuu!!

Så nu er det ud med snot og træthed 👊 og ind med mere energi, sunde celler, lækker hud, hår og ny smart garderobe 👠👗

PS. skal nok lige give en update fra både shots og shopping <3

PPS. Vil du også have fingrene i olierne eller noget andet lækkert? SÅ giver www.spoiled.dk dig 12% rabat på køb ved at bruge koden –> “snusfidus12”

aronia juice mk mk olie

👉RABATKODE: snusfidus12 på  www.spoiled.dk

 

//Indlægget er udarbejdet i samarbejde med www.spoiled.dk, som forhandler de lækre olier, samt diverse skønhedspleje//

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply