crosstrainer snusfidus
Hverdagsglimt, Livsstil

Se hvad jeg har fĂĄet :-) đź’Ş

Da vi var i USA, havde vi tilknyttet det lækreste fitnesscenter, som kun var for os der boede på Club Cabana Resident. Det var rent luksus og vi nød at kunne træne næsten hver dag.

workout snusfidus cabana club traening snusfidus chin ups

Mens vi var derovre, blev jeg kæmpe fan af at træne på en crosstrainer, en maskine jeg ellers aldrig har brudt mig om, men som jeg pludselig blev helt forelsket i.

Jeg både løber ( er lige begyndt) og danser, men det kan være hårdt for mine skinneben, hvis jeg kun gør det, døjer nemlig med skinnebens betændelse. Her er en crosstrainer helt perfekt, for den skåner nemlig hele kroppen for de mange stød, som man ellers får på fx en løbetur og ved alt min dansen og hoppen rundt.

Derudover forbrænder man en masse, fordi hele kroppen er igang, både under og overkrop er i bevægelse, og kalorietælleren banker derudaf 🙂 Man forbrænder rigtig meget..

Efter at være kommet hjem, har jeg ikke tid til at tage i fitnesscenter, sĂĄ har været nød til at lave min eget lille “fitness center”, for vil beholde den form jeg har oparbejdet i USA. Jeg havde i forvejen en træningsmĂĄtte, en hjemmelavet box-jump boks, medicin bold og vægte, men manglede virkelig min crosstrainer til kredsløbstræning. Jeg kan selvfølgelig altid løbe, men udover belastningen. sĂĄ hader at løbe i regn og blæst og ofte er det nĂĄet at blive mørkt udenfor,  før tiden er til det.

Så derfor bestemte jeg mig for at investere i en vaskeægte Crosstrainer.

SĂĄ gik jagten ellers igang med at finde den rigtige – du jøsses der er jo en million forskellige udgaver, til meget forskellige priser – og den skulle altsĂĄ ikke koste en formue…Hmmm

Efter at have nær-studeret diverse tests, anbefalinger og beskrivelser af crosstrainere på nettet, fandt jeg frem til, at en REEBOK ZR8 skulle være særdeles glimrende til prisen, med 4,5 stjerner ud af 5.

Den fås i forskellige prislejer, men den billigste jeg fandt på nettet, som ikke er en demoudgave, var hos Billig-fitness.dk lige HER

Det er også her jeg har min træningsmåtte, og vægte fra.

reebok zr8 crosstrainer

Jeg fandt min brugt pĂĄ DBA til 1900,- og nu stĂĄr den herhjemme foran min storskærm i multirummet, sĂĄ jeg kan se film, youtube klip eller træningsvideoer, mens jeg træner – MEGA FEDT!

Jeg har allerede brugt den en del og glemmer helt tid og sted, når jeg står foran skærmen. Okser derudaf, for der skal svedes. Men det kører, når bare der er lidt at se på.

og bedst af alt, jeg skal ikke ud af døren. Kan bare springe ned og træne, op i bad og vuptilupti så er jeg færdig.

Jeg er kæmpe fan! 🙂

 

//Indeholder affiliate links til billig-fitness.dk)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply