Massey ferguson 35 snusfidus renoveret
Hverdagsglimt, Livsstil

Fra skrot til flot! Nu er den gamle rustbunke med hjul, blevet til en flot rød Massey Ferguson 35 ( kald os bare bonderøve) 🔩🔧

Inden vi flyttede ud på vores landsted, ville Nicolaj, min mand, SÅÅ gerne have en lille traktor. Altså der var IKKE det, han ikke kunne bruge den til, når vi kom herud.

Han kunne både bruge den til at fjerne sne, hvis nu naboen, der står for det, lå syg. Eller til at fordele grus, hver 5. år, hvis nu naboen også var syg der, og mange andre rigtig gode argumenter 😛 hehe… Nok mest en lille drengedrøm og nu fik vi jo pladsen.

Han pløjede DBA igennem hver aften, for diverse gamle traktorer. Men hver gang han fandt et godt tilbud, var den solgt.

Så ville skæbnen, at hans fars kammerat, havde noget stående, der mest af alt lignede en bunke rusten jern, med store dæk, som han ville af med (ikke underligt). Det var en GAMMEL Massey Ferguson 35,  som bare havde stået udenfor, i tilgroet græs, i flere år.

Den var så ræverød af rust og fyldt med huller, at jeg havde temmelig svært ved at forestille mig, noget godt komme ud af det køb – men hvad ved jeg??

Vigtigst for Nicolaj var selvfølgelig, at den kunne starte og det kunne den (med lidt hjælp ) Derfra mente han, at han nok skulle kunne trylle den til en fin rød Massey Ferguson 35. Han skulle bare liiiiige.

Det endte med at han købte den, han fik den til skrot-pris, 3000,- mener jeg, så jeg tænke, ja ja, hvor galt kan det gå? Alt i mens jeg tænkte på hvor mange lækre sko, jeg kunne have fået for 3000,- 😛 ( ja ja, man har vel hver sin valutaenhed)

Massey ferguson 35 traktor foer billede snusfidus

 

Her, et års tid efter, er han endelig færdig, efter løbende at have arbejdet på den, når de liiige var lidt tid. Den har hele tiden været sidste prioritet, da vi jo først skulle istandsætte vores køkken, lave multirum, købe en milliard haveredskaber og alverdens andet.

Men efter mange sene aftentimer, en farlig masser pudsen, sliben, lappen, skruen og hvad man nu ellers gør, er han  færdig og jeg må sige, at jeg synes den er blevet TOP SEJ! Ja faktisk så pæn at jeg bare synes den skal stå til pynt…heheh!

Er faktisk helt stolt af den, mest af ham. Også derfor den lige skal med på bloggen her. Jeg havde aldrig set dette komme ud af det, men det havde han.

Hvad siger I?

massey ferguson renovering snusfidus stolt mand massey ferguson 35 snusfidus

Nu kan sneen bare komme an!💪

Massey ferguson 35 snusfidus renoveret

Hvor der er vilje er der eddermame vej, nu mangler vi bare, at de ringer fra DR og tilbyder os, at være med i en virkelig udgave af “Den lille røde traktor”

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply