Hverdagsglimt

Overraskelse, børnetøj & fastelavn – en travl weekend!

Kender I de der weekender hvor man bare har planlagt en million ting? Man var jo fuld af overskud da man planlagde dem. Efter at sidste weekend bød på ren afslapning,  så skal jeg skisme da lige love for at jeg fik taget revanche.

Fredag eftermiddag kom min mands lillesøster, Marie på 15 år på besøg, til stor glæde for især lille Karla, der bare ELSKER sin faster Marie (som hun i øvrigt er opkaldt Karla Marie efter) nå det var en lille ekstra detalje. Faster Marie hentede vi ved toget kl.16.00 og så skulle vi ellers nå at handle og finde noget hurtigt aftensmad. Det blev til Thai Take way (igen) For jeg havde mega travlt, skulle gøre klar til POMPdeLUX Home Shopping arrangement hjemme hos mig for en flok tøser, samme aften.

Jeg er Shopping Advisor for POMPdeLUX, mit absolutte yndlings børnetøjs mærke af mange grunde, som jeg kan remse ved anden lejlighed. POMPdeLUX Home Shopping er en vildt hyggelig og afslappet måde at shoppe børnetæj på, prøv det hvis ikke du har prøvet det før, læs om det og find en shopping Advisor nær dig lige her

Når man har travlt og stresser derudaf, så har tingene det med at gå lidt galt. Efter at have handlet, fik Karla en lille drikkeyoghurt som jeg havde lovet. Guderne vil at hun ved et uheld spilder den ud i hele bilen. Derudover gik der gik hul på posen med vare og ja, det var bare én af flere ting. Så lettere frustreret og med en deadline, der nærmede sig, halsede vi hjem. Jeg skyndte mig ud af bilen og løbe ind efter en klud, for at mindske yoghurt katastrofens omfang. Da jeg når hoveddøren, se så lige hvad der møder mig –

roser_valentinsdag

En kæmpe buket roser og det smukkeste kort fra min mand- det var jo valentinsdag og det har han sgu husket. Jeg blev SÅ overrasket og glad. Jeg grinte lidt over den sjove kontrast det var, til yoghurt cirkus og revnede poser. De smukke blomster mindede mig lige om at geare ned og tage det hele med et smil!

Fredag aften endte med at være vildt hyggelig. Ikke nok med at kunderne fik shoppet en masse lækkert børnetøj, så blev der også grinet, snakket og drukket kaffe.

10917343_714667705320416_1228924201058161831_n 10991129_714667721987081_5953467317792563923_n

Her kan I se et lille udpluk af det skønne tøj.

byloth_DBC pdl_13

Lørdag var faktisk en tro kopi af fredag, fuld af gøremål og endnu flere gæster. Karlas farmor og onkel Rasmus kom og sluttede sig til. Heldigvis er de enormt hjælpsomme, så de var på alle måder med til at gøre min lidt for travle weekend, mere smidig. Vi nød deres tilstedeværelse – vores familie er der altid tid og plads til.

Søndag bød på fastelavn, hvor min lille Snusfidus gav den som den sødeste lille Karla Kat. Hun har været til fastelavn før, men denne gang var der lidt mere ved det. Hun forstår det bedre og var elle vild med at være kat. Ja faktisk så vild, at jeg, i følge hende, på ingen måde måtte vaske katte-ansigtet af igen 😛 Men da det endnu ikke er hende, der vasker sengetøjet, løb jeg med sejren.  Hun blev lidt “mis”fornøjet… (fik I den…..? Ok, Jeg finder selv ud)
Karla_kat_snusfidus
Det er ikke uden grund at  hun var vild med katte kostumet. Karla har en kærlighed til katte. Selv har vi faktisk 4 stk som vi har adopteret fra de tidligere husejere, alternativet var at de skulle aflives og det kunne min samvittighed da ikke bære. Det viser sig så, at de menneskesky og derfor på ingen måde kælen. Så pt er det sådan nogle, der kommer i ly af natten og som bare er en udgift i store mængder kattemad – fedt!  (håber de kompenserer for deres udgifter, ved at fange en hulens masse mus.) for hello katte!!! Vi har ligesom reddet liv.. Men okay, hvis de tror på den med at de har 9 liv, er de nok ligeglade, der er stadig 8 tilbage 😛

Men Karla katten derimod, var rigtig sød og kæle.
fastelavn_karla_snusfidus

Efter flere Home Shopping events, gæster, fastelavn og et hav af daglige gøremål søndag, var jeg træt, som i fuldstændig udkørt. Så jeg hoppede i seng allerede kl.21.00 og sov som en baby.

Nå! hvad kan man så drage af kloge konklusioner ud af dette indlæg? Hmmm.. Lad være med at stresse, book en POMPdeLUX shopping Advisor, det er den skønneste måde at shoppe børnetøj og sidst men ikke mindst, adopter kun en kæle katte, alternativt, klæd dit barn ud som en 😛

 

 

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply