Så er det mandag, og det er lig med en ny uge og en ny opskrift fra mig. Denne gang er det en rigtig syndig én af slagsen, nemlig OREO POP CAKES!!!
I weekenden havde jeg, som I nok ved, fødselsdag. I den forbindelse havde jeg tøse-middag med veninderne. Jeg havde lavet Oreo Pop Cakes til dem, som en lille sød velkomst hapser – de gik rent ind.
Oreo Pop cakes er virkelig lækre, en rigtig syndig, cremet og lækker mundfuld. Men det bedste af det hele – de enormt nemme at lave.
Du skal i princippet kun bruge 2 ingredienser, flødeost og Oreos. Skal pop cakes’ne, så være lidt fine og dekorative samtidig, skal du bruge 4 ingredienser. Men det er stadig nemt at overskue og de tager ingen tid at trylle frem. Og så er det altså de færreste mennesker der ikke kan lide Oreos 🙂
Opskrift på Oreo Pop cakes
ca. 20 stk.
- 2 ruller Oreo
- 1 pakke flødeost (Fx Philladelphia eller Buko Naturel, du kan sagtens bruge light udgaven)
- 150 gram hvid chokolade
- Frysetørret hindbær
Sådan gør du
Blend Oreos til en fin mel i en food processor og mix det godt sammen med flødeosten til en cremet ensartet masse. Rul små kugler, som du kommer på køl natten over eller i nogle timer, til de er faste. Stik små pinde i dem og smelt den hvide chokolade. Dyp pop cakes’ne i den flydende hvide chokolade – hjælp lidt til med en ske og drys med frysetørret hindbær.
Husk ! Når du smelter hvid chokolade, så smelt den ene halvdel og tilsæt så resten, mens du tager det af varmen/vandbadet. Får hvid chokolade får megen varme, kan det ikke størkne og du får ikke det lækre knæk i chokoladen.
Et lille tip! Jeg skar et æble i to halve stykker og beklædte dem med stanniol. Så stak jeg mine Pop cakes deri, på den måde kunne de stå og pynte 🙂 Smart ik?
No Comments