mig og snusfidusen
Hverdagsglimt, Livsstil

Om at glemme sin personlige stil, efter at være blevet mor, og hvordan jeg fik den igen <3

Det at blive mor, er ubetinget det største, der nogensinde er sket i mit liv.

Tænk engang, jeg er nogens mor, det lille væsen er MIN datter.

karla snusfidus baby

Det lille væsen, har jeg altså til opgave at passe på, opdrage og være et godt forbillede for. Synes det er den mest nervepirrende opgave og samtidig det fedeste.

Verden blev med et, en anden, den dag hun blev født. Ikke sådan pif paf puf og tryllestøv, nej nej nej, bevares 😛 …. men mine prioriteter blev pludselig markant anderledes og der blev ligesom ryddet op og støvet af, i mit indre arkiv.

Her efter 3 år, kan det stadig ramme mig, at jeg næsten ikke forstår, at den lille pige er MIN datter, i hvert fald 50% af aktierne. De sidste 50% som består af hysteriske anfald, plagen, konsekvent modsathed (ved ikke om det er et ord) og drillerier, må tilkomme min mand…haha!!

E08F1032

Det at blive mor, har betydet, at jeg pludselig sætter mig selv bagerst i “bussen”, ja det kom vel egentlig allerede da testen viste 2 streger. Karla er ubetinget min første prioritet. Det er aldrig nogensinde svært at vælge noget til og fra, hvis det er på bekostningen af hende, det bliver til hendes fordel, jeg kan vente og andre kan vente ( overdrivelse fremmer forståelsen, håber I ved hvad jeg mener :-)). Det er heller ikke svært at vælge tøj, sko og gaver til hende, alt klæder jo den lille fidus, sådan groft sagt ik?

E08F1102

Ved ikke hvor mange gange jeg har sagt til mig selv, så nu skal jeg ud og finde nye sko eller tøj, har ikke brugt penge på mig selv længe. Og når jeg så kommer hjem, er poserne primært proppet med ting til Karla.

Det jeg vil frem til er, at være blevet mor, har været en kæmpe omvæltning. Og jeg har under tiden glemt eller mistet en del af mig selv, den del, der hedder personlig stil, stilen der ligesom understreger ens personlighed udadtil.

Før Karla, kunne jeg shoppe alverdens sko og tøj og være glad for det. Jeg havde skabet proppet med tøj. Ikke at jeg brugte vanvittigt mange penge, men jeg vidste hvad jeg skulle bruge dem på, jeg vidste hvad der sad godt og hvilken type jeg var.  Men efter at have været gravid og på barsel, der tabte jeg fisme sutten på fødegangen. Er jo blevet voksen og følsom, og det kræver altså bare en anden stil, og har ikke liiiige fundet den. 😛 Jeg ved godt at jeg ikke klæder mig som et fastelavnsris og er endnu ikke nået til gamacher og fleecejakke-habitten, som mit foretrukne – men alligevel!

Jeg har det sådan nu, at hver gang jeg bevæger mig ind i en tøjbutik, går der nærmest en klap ned. Jeg kan godt se hvad der pænt, stilet, moderigtigt osv, især til alle andre end mig selv. Jeg er typen, der konsekvent bare siger ” jeg kigger bare” selvom jeg burde brøle “HJÆÆÆÆÆÆLP MIG FOR SAT…!!!”. Jeg er 100 meter mester I at shoppe til Karla og min mand, klæde andres børn på i POMPdeLUX og sågar andre kvinder kan jeg guide. Spotter ret hurtigt deres type og derudfra, finder jeg det der passer til dem.

Men hvorfor hutlan er det så så svært at finde min egen stil, her på den anden side af barn??

Jeg tror det bunder i, at jeg har nedprioriteret den del ved mig selv ALT for længe, fordi det var nemmeste og ikke mindst billigst. Jeg har fokuseret på det jeg følte var det vigtigste, og har derfor nedprioriteret selvforkælelse i form af nyt tøj. Jeg er så aldrig rigtig kommet tilbage på sporet og er i stedet endt med at fare vild.

Men det skal være slut!

Derfor sagde jeg til mig selv forleden, nu vil jeg have min stil tilbage! og kontaktede derfor en sød veninde, Kamilla Toksvig, som arbejder i én af byens lækreste tøjbutik, Companys Viborg. Jeg fortalte om mit lettere ubetydelige problem, men som alligevel gik mig på og jeg var nu klar til at gøre lidt ved det. Hun er topsej til at klæde sig selv og andre på, så hun var den rette at kontakte, plus at jeg altid er ved at falde i svime over deres vindues styles…..

Fortalte hende at jeg var dødtræt af mine utallige fejlkøb, tøj, der ikke passer sammen, manglende røde tråd i garderoben. Fortalte at jeg savner at føle mig smart fra inderst til yderst.

Jeg har ikke købt tøj så længe, at jeg efterhånden synes at jeg mangler alt og derfor ikke ved hvor jeg skal starte. Jeg er jo ikke millionær, så kan ikke bare hyre en personlig stylist, som kan tage med mig, selvom det ville være det fedeste. Og sidst men ikke mindst, om hun havde nogle fifs eller ideer til mærker og en stil, som vil passe perfekt til mig? nu jeg er en hat til at bede om hjælp…..

Men sødeste Kamilla sagde så klogt ” Jamen alle ekspedienter er jo uddannet i at være din stylist når du kommer ind i butikken, tag nu imod og brug dem, det er jo gratis. Alternativt kom med i vores butik en aften, hvor vi har butikken for os selv, Så kan du prøve en masse tøj i ro og mag, alt i mens jeg hjælper dig, guider og styler, så vi sammen finder en fed ny stil til dig. Hva siger du?”

Arrrhg den skal jeg lige tænke over.. pssst NEEEJ jeg skal ikke, SELVFØLEGERLIG vil jeg det, det lød helt fantastisk!!! En shoppe aften, bare mig og hende…. juhuuu, ja ja ja ja!!

Så det gjorde vi, se her..

Det er det helt store selfie show, men altså, havde jo kun min telefon med….

ny_stil_snusfidus-companys_viborgIMG_8409 IMG_8403blondebukser ichi fersken bluse snusfidusichi bluse snusfidusichi kjole lyseroed snusfidusIMG_8423kamilla toksvig og sara lagonikaren by simonsen lyseroed snusfidusKaren by simonsen pels must havemusthave ichi snusfiduspelsjakke inside out karen by simonsen snusfiduspersonlig styling snusfidusstyling companys viborg snusfidusdroemme jakke 3500 snusfidus

personlig styling snusfidus 3

Det var simpelthen SÅÅÅ fedt.

Hun havde udvalgt to mærker til mig på forhånd, Karen By Simonsen, som er det klassiske, smukke minimalistiske kvalitetsmærke, som ligger i den lidt dyre ende, og så mærket ICHI, som er til at komme til for enhver pengepung. og som er lidt mere hverdagsagtigt, dog stadig med lækre grafiske detaljer, masser af kjoler, nederdele og helsæt.

Mit mål var at finde 2-3 sæt, som skulle bane vejen for min stil. Et til hverdag, fest og formelle business lejligheder. Og kunne det hele så mixes på kryds og tværs var det jo bare en bonus!!

Det blev ret hurtigt klart, at det er det klassiske herre inspirerede look med et feminine touch, som klæder mig bedst. Masser af skjorter, bukser med læg i kombination med høje hæle ( jeg er jo en lille lavbenet starut). Herudover var det søde korte kjoler, som gør én smart i en fart, og som er nemme at dresse op og ned.

Jeg købte det her og jeg har allerede brugt det mere end noget andet i skabet.

mine koeb snusfidus

ichi stoevletter musthave snusfidus

Så skønne kvinder, hvis tiden og økonomien er til det, så hiv en dag ud af kalenderen og tag i mod med kyshånd fra de dygtige ekspedienter i butikkerne derude, de kan som ofte deres kram. Find en butik hvor du føler dig godt tilpas, herefter efter et mærke, som kan blive dit fortrukne, det er fedt med et lækkert basis mærke, af høj kvalitet – mit er blevet Karen By Simonsen,  jeg føler mig enormt velklædt i hendes tøj. Det er i den dyre ende, så det er ikke her jeg shopper amok, men i stedet her jeg finder de der lækre “Key Items”.

karen by simonsen snusfiduskaren by simonsen snusfidus

ICHI er blevet det mærke hvor jeg køber mine kjoler og helsæt, lækre cardigans og de dele, hvor der gerne må være lidt print og fixe farverige detaljer.

Og favorit butikken, kommer nok ikke bagpå jer, er nu officielt Companys Viborg.

ichi snusfidus

Jeg takker Kamilla og Companys Viborg af hele mit hjerte, for deres enormt store hjælp og service, besøg dem en dag hvis du er i Viborg. Det har virkelig hjulpet og hvad tog det? et par timer, max! Har været ude at shoppe 1 gang siden, og vidste lige hvad jeg skulle gå efter – så fedt!

Så skønne kvinder, det handler om at tage i mod hjælpen derude, den fås faktisk helt gratis og så gælder om at prøve en masse og til sidst spore sig ind på en stilmæssig identitet,  som du så tager udgangspunkt i. Det har i hvert fald hjulper mig, med at få den røde tråd i garderoben tilbage.

Dejlig dag  <3

PS. I kan tilmelde jer Companys gratis nyhedsbrev på email: companys.viborg@dkcompany.com

Så får I  tilbud, gode råd, nyheder og invitationer til de fedeste kundeaftner og førudsalg, det har jeg gjort 🙂

companys viborg

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply