nye_hvide_havemoebler_træ
Haven, Hverdagsglimt, Livsstil

Nye havemøbler & små lykkestunder

Så fik vi endelig nye havemøbler og en lille bitte drøm gik i opfyldelse.

Da vi købte huset, gik jeg jo og drømte om at vi til foråret, skulle ud og købe sådan nogle fine hvidmalede havemøbler i træ, den slags som man (læs især jeg) forbinder med Skagen, sommer og badehotel. Det var de absolut eneste jeg kunne forestille mig passe ind, så dem tog vi på jagt efter i weekenden og fandt dem lige her til 3000,- for et sæt. Min far har flere gange sagt, at man da sidder elendigt i sådan nogle træ møbler. Men han tog fejl og jeg fik ret, de passer perfekt ind og med en god pude i sæddet, sidder man ganske glimrende.

hvide_trae_havemoebler_snusfidus

Benægter ikke at man med garanti sidder bedre i mange andre modeller. Men for mig, er de her hvide træ havemøbler bare de eneste rigtige, synes det ser skide godt ud:-P.

hvide_havemøbler_skagen_snusfidus

Hvor er det i øvrigt en fed følses, når de små ting man har gået og forestillede sig og glædet sig til, pludselig finder sted. Da vi købte huset, forestillede jeg levende hvor skønt det ville være, at sidde på foran vores nye hus med familien, på terrassen i solskin, drikke rød saftevand, have friske nyplukkede blomster på bordet og se Karla lege rundt i haven – pludselig skete det lige foran mig, en lille sød lykkestund fandt sted.

familie_hygge_snusfidus_hvide_havemøbler familie_hygge_hvide_blog_snusfidus far_og_datter_snusfidus

Husk at nyde de små søde ting i livet!

vilde_blomster_haveliv_blog_snusfidus

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply