minirugbroed-med-chokolade
BagvĂŚrk, LCHF, Morgenmad & brunch, Opskrifter

Minirugbrød med chokolade (uden Ìg og mel) Video guide trin for trin

Lige siden det blev et hit at stoppe chokoladestykker i rugbrød, har jeg lavet dem selv, elsker dem. De er fantastiske som mellemmĂĽltid, men iiih de krĂŚver en pokkers masse kerner og korn, surdej og hvad ved jeg – enorm lang tilberedningstid hvis de laves fra bunden.

Men forleden faldt jeg over Bodylabs nye  Bodylab Whole & pure brødblanding, som er en brødblanding a la rugbrød, uden tilsat mel og Ìg. Det er en del af deres super food serie og derfor ogsü low carb, altsü lavt pü kulhydrater, hvilket jeg er ret stor fan af.

body lab whole & pure_ snusfidus.dk

Jeg tÌnkte straks, uuuuuh de kunne garanteret vÌre gode som minirugbrød med mørk chokolade i og sü slipper dovne mig, for at skulle handle alverdens korn og kerner, det hele er jo i posen her.  Jeg købte en pose til 65 kroner (virker lidt dyrt, men prisen vÌrd) plus alt mulig andet lÌkkert derindefra og forsøgte mig frem. Resultatet var intet mindre end FANTASTISK!!

NØØØØØj mine minirugbrød med chokolade, lavet pĂĽ Whole & Pure brødblanding smager godt. De er bĂĽde saftige, smagfulde og ja, sĂĽ sĂŚtter den mørke chokolade bare prikken over I’et, som i sĂĽ mange andre sammenhĂŚnge. Kan kun sige PRØV DET! De er lige sĂĽ gode som kage, men samvittigheden bevares, for den smule chokolade, giver knap et udfald pĂĽ blodsukkeret 😛

Mini rugbrød med chokolade – opskrift

Du skal bruge
– 1 pose Bodylab Whole & pure brødblanding ( til en portion bruges halvdelen, 500 gram)

– 40 gram flydende honning

– 40 gram olie

–  12 gram salt

– 450 ml vand

– 100 gram mørk chokolade 72%-85%

Südan gør du
LÌs pü forsiden af posen, her stür hvordan du skal gøre step-for-step, tilsÌt sü 100 gram mørk chokolade i grove stykker som vist i nedenstüende video guide. Lad hvile i 2 timer og bag mini rugbrødene med chokolade i ca. 30-40 min i ovnen ved 180 grader og vupti sü er der de lÌkreste lune minirugbrød med chokolade lige til at smovse i sig.

Her er en lille video guide, hvor i kan se min datter og jeg lave de nemme, lÌkre og sunde mini rugbrød med chokolade, uden mel, Ìg og konserveringsmidler.

OBS! filmen er filmet med den ene hünd, alt i mens min datter og jeg bager derudaf. Derfor lidt rysten og søde smü fingre.

God fornøjelse – men pas pĂĽ, man bliver afhĂŚngig 😛

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply