vilde_blomster_haveliv_blog_snusfidus
Hverdagsglimt

Min weekend – det her glæder jeg mig til <3

Så er det snart weekend og jeg glæder som altid til nogle dages fri.

 Lørdag står på noget så sexet som havearbejde ( vi skal fjerne mos)  Vi har jo nogle afsindig store haver som trænger til en hånd. Der er mere mos end græs, og det er IKKE kønt, så må hellere få det fikset 🙂 Derudover skal jeg have sat endnu flere blomster i krukker og lavet højbede..

snusfidus have

11032850_1408828896096966_673147551_n vilde_blomster_haveliv_blog_snusfidus haveliv_landidyl_traer IMG_6154 landidyl_kampesten_stråtag_hus_snusfidus

Der skulle også meget gerne blive tid til at bage de her lækre sunde protein vafler

tænker de er velfortjent, når man har knoklet en hel dag i haverne.

LCHF Vafler

sunde proteinrige vafler

Søndag står den på uddannelse. Jeg smutter til Odense for at blive uddannet Crossdance Instruktør. Et nyt dansk Dance Fitness koncept, opfundet af min søde nordjyske veninde, Kirstine Holm.

Crossdance kombinerer dans, cadio, styrke og balance, så hele kroppen får tur og man forbrænder en masse – liiige noget for mig. Det glæder jeg mig rigtig meget til, altid fedt at udvikle sig. Det er efterhånden 6 år siden jeg sidst fik en fitnessuddannelse, så tiden må siges at være inde til mere.

Skal nok lige få taget en masse billeder og filmet lidt fra uddannelses forløbet, tror det bliver festligt.

crossdance 1

crossdance

Hvad skal I lave?

Lader til at vejret bliver okay 🙂

Solskin

/Sara

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply