Mums, brunch pandekager☺️lille pigen har Roskilde syge, så mens hun sover, får jeg endelig tid til lidt morgenmad...sikke en nat føj ! Jeg sover når jeg bliver gammel se mere på bloggen www.snusfidus.dk, indlæg på vej #lchfpandekager#sundepandekager#lchf#lchfdessert#lchfmorgenmad#lchfopskrift#healthyfood#fitmor##fitfamdk#lowcarbdk#lowcarb#fitnessfood#lækkerlækker#sundmorhenmad#snusfidus.dk
Bagværk, LCHF, Opskrifter, Sunde desserter

LCHF brunch pandekager uden mel og sukker

Idag har jeg været mor med stort M. Karla er ramt af omgangssyge, stakkels lille pus, så der er nok at se til. Nattesøvn har der ikke været meget af, så kører lidt på et afladet Duracell batteri. Men efter der var faldet en smule ro på bette-pigens maveonde og jeg fik puttet hende, blev der tid til at lave lidt morgenmad.
Jeg havde helt vild lyst til brunch pandekager, de tager ingen tid at lave og kræver kun få ingredienser. Som med så mange andre retter, improviserer altid når jeg skal lave pandekager. Pandekager er jo bare æg, noget væde, en smule salt og noget mel af den ene eller anden slags. Idag havde jeg noget kokosmælk tilovers fra igår, så det ville jeg bruge. Derudover havde jeg en lille smule kokosmel og lige præcis 2 æg tilbage – Perfekt, det blev altså til brunch pandekager lavet på, æg, kokosmel og kokosmælk.

sunde pandekager_dejpandekage dej
Brunch pandekager med kokosmel og kokosmælk har jeg ikke prøvet før, så jeg var lidt spændt, men resultatet blev faktisk rigtig rigtig godt – altså hvis man kan lide kokos naturligvis. Man skal dog passe på ikke at få for meget kokosmel i dejen, så bliver de tørre. Den første brunch pandekage (den obligatoriske tester) jeg lavede, var lige tør nok, selvom jeg egentlig synes jeg var varsom med kokosmelet. Jeg tilføjede så lidt mælk og lidt ekstra æggehvide, det hjalp!

Her er resultatet af mine LCHF brunch pandekager uden mel og sukker

10932640_749696551773171_816049863_n

Jeg har toppede pandekagerne med noget hjemmelavet hindbær marmelade, frysetørret hindbær og citronmelisse fra haven (fandt nogle friske blade under sneen)

LCHF Brunch Pandekager Opskrift – 5 stk

2 æg
1 spsk kokosmel med top (prøv dig frem)
2 dl kokosmælk
1 tsk salt
1 spsk Sukrin +
1 tsk Kardemomme
1 tsk bagepulver (for en mere luftig udgave)

– Pisk det hele sammen og bag på en pande med smør eller kokosolie.

Hjemmelavet hindbærmarmelade

1 pose frosne hindbær
1 spsk kokos sukker
1 spsk Sukrin
2 tsk vaniljepulver

Sådan gør du:
Kom alle ingredienserne i en gryde, bring det i kog og lad det simre indtil væden har fordampet og konsistensen er tyk som marmelade. Køl det af og server.

Velbekomme!

 

 Se også min opskrift på sunde proteinvafler en fantastisk dessert eller morgenmad

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply