varna palæet snusfidus
Hverdagsglimt

Kærlighed & ko weekend

Imorgen lørdag skal vi til bryllup hos min veninde Daniella og hendes kommende mand, Claus.

Eeej hvor jeg glæder mig til at se hende i sin smukke kjole og til at se hans reaktion, når hun træder op af kirkegulvet. De skal giftes i Århus og festen afholdes på Varna Palæet, som ligger lige ud til vandet – lækkert!!

varna palæet snusfidus

Bryllupsfester er fantastiske. Det hele handler om kærlighed, håb og glæde, og så får man en lejlighed til at pynte sig ekstra meget – LOVE IT 🙂

Jeg har endelig valgt hvilken kjole og sko jeg skal have på. Det er en lille sag jeg købte i USA, med blonder og nogle spidse sorte stilletter.

Håret bliver store krøller og sætter jeg en lille beskeden blomst i siden.

Sidste bryllup jeg var til sad mit hår sådan her

Men denne gang vil jeg prøve  med krøller som dem, jeg laver, når jeg er ude og optræde med dans

 

Skal nok lige få taget billede hvor jeg har det hele på.

Søndag

Søndag står den på familiehygge. Jeg skal køre hjem fra brylluppet, så har ikke tømmermænd, er højst til træt. Måske vi skal til Øko dag, der er en række gårde, som åbner op for offentligheden, og lukker de økologiske køer på græs. Det plejer at være et hit hos Karla. Køerne hopper og danse i glæde over endelig at komme på græs igen, det er faktisk lidt vildt at opleve.

Du kan læse om Okø dag og hvor det afholdes HER

se koerne danse

Kan dog se at vejret har i sinde at vise sig fra sin aller dårligste side, med regn og gråvejr. Men så bliver vi da bare indendøre, spiser boller og drikker hjemmelavet sukkerfri varme kakao

varm kakao sukkerfri opskrift

Rigtig dejlig weekend til jer alle sammen

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply