boernehave rygsaek ideer snusfidus
Fiduser, Livsstil

Ideer til børnehaverygsæk – Piger & drenge

Så er børnehave tiden startet op igen efter ferien og min datter Karla er gået fra at være Badutspringer til græshoppe. Tror nok liiiiige der er en, der er stolt og stor .

” Nu må jeg gå i kælderen i børnehaven mor” AWESOME!!!

forste dag i boernehave

Det betyder også at børnehave rekvisitterne skal vær i orden. Og som altid, opdager mor her i sidste øjeblik, at barnet mangler en ordenlig rygsæk til deres ture om tirsdagen. For den lille lilla Fjallrav rygsæk, som jeg troede vi havde, er pludselig pist væk…..Men det er de også kendt for ik, eller? 😛

Så det arme barn blev sendt afsted med en overdimensioneret Frost/Frozen taske med et hul i siden…. Ja det var lige det der var, da jeg opdagede at det var tirsdag efter sommerferien og hverdagen bankede på – BAD MOM!

Heldigvis skulle de ikke på tur den dag og det er rart at vide, efter at man er kørt halvdelen af vejen til børnehaven, for så at komme i tanke om, at det sgu da er tirsdag.

Vender kareten, drøner hjem efter vanddunk og kæmpe rygsækken. Ned i børnehaven, for så at blive mødt af en pædagog, der siger ” Vi skal ikke på tur i dag, vi er hvis ikke nok voksne” …. FEDT!

Nå det køber mig lidt tid til at indfri min drøm om at være en mor, med styr på det 😛

Kommer 10 min for sent på arbejde og nå ja, sådan er det en gang i mellem.

I pausen på jobbet vil jeg lynhurtigt studere nettet for ideer til ny børnehaverygsæk. Barnet har ytret ønske om en lyserød (det er jo så praktisk)

På nette bliver jeg ramt af den praktiske hjerne, der kæmper mod Karlas stemme der siger ” Den skal være lyserød…”

For hvor længe er en sart rosa børnerygsæk lige fin???

Hvem skal vinde her? Elsker jo faktisk også selv lyserød…hmmmm??

Jeg gider jo heller ikke at barnet trodser mit køb og bare bliver skide sur. Herudover ved jeg, at hun allermest drømmer om en lyserød rygsæk med kaniner, stjerner, alfer, feer, balloner, blomster, glimmer osv.

Mens jeg gerne vil have, at rygsækken er praktisk, pæn, enkel og sidder godt på hende…

BUM BUM BUM…Hvad gør vi?

Jo jeg vælger sgu at købe to tasker. En der er total piget, med en kanin, sløjfer, prikker og det hele. Finder den på Ebay til 50 kroner inkl. fri fragt (dog meget lang leveringtid)

Og en anden, som er en ergonomisk, pæn, enkel, stadig-meget-fornuftig-i-pris-børnerygsæk, som også tåler lidt børnehave snavs. Det er Smallstuff rygsæk i dyb rosa, med en fin stjerne på til 199,- og fri fragt.

boernehave rygsaek smallstuf 2 snusfidus boernehave rygsaek snusfidus ide

Så har hun en børnehaverygsæk, som opfylder morens ønsker og en rigtig Karla kanin rygsæk, som hun kan bruge udenfor børnehave-tid . Det valg,  faldt heldigvis i god jord og vi går aldrig mere ned på børnehave rygsæk 🙂

Her er nogle af de mange børnehaverygsække jeg faldt over i min søgen og som jeg synes er helt fantastiske. Og jeg købte faktisk også den lyserøde Smallstuff rygsæk, som ses herunder. Det blev en barselsgave til min veninde, som lige har født en datter <3

For det ikke skal være løgn, så skriver hun til mig, netop som jeg har bestilt den

” Vi ønsker os sådan én her, og sender billede af den lyserøde rygsæk” WHAT? Skæbne-agtig….. Meen man kender vel sine veninder :-p Men den er altså også bare mega fin…

ideer til boernehave rygsaek

Kanin rygsæk fås her HER

Peachfarvet Fjallraven fås HER

Smallstuff rygsæk med stjerne i lyserød fås HER

Børnerygsæk i rød fra Svenske Blafre fås HER

Til jer med drengebørn, I skal ved gud ikke snydes…. Faldt også over en lang række mega fine børnehaverygsække til drenge.

bornehave rygsaek drenge ideer

Grå Smallstuff rygsæk med stjerne fås HER

Fjallraven rygsæk fås HER

Bjørne rygsæk fås HER

Blå blafre rygsæk fås HER

 

Rigtig dejlig dag til jer alle sammen..

snusfidus mor og karla

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply