fastelavns_kostume_havenisse
Hverdagsglimt

Hvordan ser en SnusFidus ud?

Det er snart fastelavn og Karla skal have et lille sødt kostume. Sidste år var hun en lille tyk bi, men i år synes jeg hun skal være en lille SnusFidus. Det er ikke fordi hun ikke selv må bestemme, men som 2,5 årig, forstår hun ikke helt når jeg spørger  ” Hvad vil du gerne være til fastelavn?” eller “Hvad kunne du tænke dig at få på?”
Svaret har været alt fra “mig gerne have en is” til ” Mig gerne ha tøj på”

Så jeg tænkte, skal hun ikke bare være en lille sød Snusfidus?
Men hvordan ser sådan en egentlig ud?

Har søgt lidt på nettet og fundet inspiration i disse søde børnekostumer, som jeg måske kunne justere lidt, så det blev til en ægte Snusfidus.

snusfidus_kostume_fastelavn fastelavns_kostume_snusfidus snusfidus_havenisse_fastelavn monster_kostume_snusfidus

Hvilken et af kostumerne synes du ligner mest en SnusFidus? eller har du en helt anden ide? Skriv det gerne en kommentar, du trykker bare på kommentar ikonet herunder som ser sådan her ud

ikon

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Cecilie February 4, 2015 at 11:49 am

  Jeg vil mene at nummer 2 er den mest rigtige snusfidus (:

 • Reply Dicte February 4, 2015 at 5:14 pm

  snusfidus 🙂 I mit hovede er en snusfidus lidt ala den sorte dragt hvor barnet sidder ned Lidt katteagtig dog uden af være en kat, men helt klar noget med en hale lidt alle en abe kat

  • Reply Jerico May 25, 2015 at 9:05 am

   Ved ikke lige hvor god du er til DIY-projekter, men ellers har jeg da en lille ide9. Ved ikke om du keednr til hvedekerne-puder. Dem kan man varme i mikrobf8lgeovnen. Du kf8ber lidt stof (eller fe5r en anden til at lave hele projektet), hvedekerner, og se5 syer du en pose med kamre, hvor du se5 kommer hvedekernerne i. Den kan jo laves lige i den stf8rrelse du har brug for, og det er altse5 ikke se5 kompliceret.

  Leave a Reply