jakke_snusfidus
Livsstil, Must Haves

Jeg er forelsket!

For en 3 ugers tid siden, var jeg ude til et POMPdeLUX Home Shopping Event ( sælger jo POMPdeLUX børne tøj som bi-job) Her ville skæbnen at jeg skulle møde den sødeste og mest velklædte kvinde, som i øvrigt, næsten lige havde fået tvilling (ku man skisme ikke se da!) Hun var i ført den lækreste oversize designer jakke, som jeg samme dag, forinden, tilfældigt var falder over på nettet. Da jeg så den på nettet, kan jeg huske, at jeg tænke “Wauw den er godt nok flot”. Spurgte lidt ind til jakken, hvor den var fra, og tænkte et kort øjeblik at det måtte være et tegn på, at jeg da også skulle have denne lækre jakke. Hun fortalte at den var købt nede i byen og at hun selv havde overvejet den længe, men vågnede en nat og tænkte ” Jeg skal have den”. Hun nåede lige netop at få den sidste i hendes størrelse.

Så spurgte jeg ind til hvad den havde den kostet, for havde da hvis ikke kigget prisen. Det er så her, at det går op for mig, at der ikke var tale om noget tegn ovenfra. Hun havde givet 4000 kroner. OMG og øv på én og samme tid. Det er liiige lidt over mit budget, kan jeg godt afsløre. Men investerede jeg i den,  kunne det da uden tvivl bidrage til en effektiv slankekur, for ville ikke få mere at spise den måned. Til gengæld ville jeg have en flot jakke…….

Da jeg kom hjem kunne jeg ikke få den skide jakke ud af hovedet. Og helt ærligt – det er en JAKKE!!! Men jeg må være blevet forårsforelsket i en jakke…Håber ikke manden bliver jaloux. Men dette kærlighedsforhold må forblive i mine drømme, for den er desværre over mit budget.

Eller er den?

Fandt den efterfølgende på nettet igen lige her
Her koster den “kun” 3599,- Det er da et fund til de penge (just joking) men iiihh, ved ikke hvorfor jeg bare synes at den jakke er så piv smart altså. Har en spæd ide om at det er leopard mønstret og kombinationen af både grå og sort.

Her er jakken jeg fabler så meget om. Mærket er Julie Fagerholt

jakke_must_havejakke_snusfidus

 

I virkeligheden er den bare endnu flottere og synes den er alle pengene værd:-)

OBS! Hvis du køber den, så SKAL jeg låne den en dag! 😛

Hvad drømmer du om at eje her til foråret?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Janni March 2, 2015 at 12:37 pm

  wow.. Amen altså Sara, den er også for lækker!! Nu er den også på min ønske seddel

  • Reply Sara Rosborg Lagoni March 2, 2015 at 1:52 pm

   Jaaa!! Har snart fødselsdag, hvis nu jeg er virkelig sød, så er jeg måske heldig 😛 heheh.. men altså ja, den er bare for fin. Håber du får den <3 men husk så kommer jeg og låner den...heheh

   • Reply Winnie May 25, 2015 at 8:16 am

    Det der se5 smart det der, har slev lige gjort det idag med min jakke, se5 nu er jeg bare klar til det bliver smoemr! men rigtig fed blog du har dig – Vil du ikke ge5 ind og se min blog Amalierhansen.blogspot.com det vil virkelig betyde meget!

  Leave a Reply