snicker_is_opskrift_sund
Opskrifter

Hjemmelavet snickers is uden sukker – haps haps :-)

Har da fuldstændig glemt at dele mit nyeste pĂĄfund indenfor is desserter i verdensklasse, som til og med ikke indeholder sukker eller fløde. Jeg beklager dybt, og  retter hermed op pĂĄ fejlen ved at dele min opskrift pĂĄ cremet Snickers is, som jeg selv har hittet pĂĄ en sen aften, hvor jeg bare SKULLE have noget is (sker ret tit) hvorfor det jo helst skal være af den lidt sundere slags – og sĂĄ opstĂĄr opskrifter som denne.

Opskrift pĂĄ sund Snickers is – sukkerfri

1 stk overmoden frossen banan hakket i skiver (hak den dagen før og smid i fryseren)

1/2 dl minimælk

1 spsk rĂĄ kakaopuler

2 spsk Zero sukker erstatning fra Bodylab eller Sukrin Melis

1 hĂĄndfuld saltede peanuts

Valdenfarm chokoladesovs (alternativt 30 gram mørk chokolade 80% smeltet og vendt med en spsk fløde) evt. også Valdenfarm karamelsovs – det brugte jeg dog ikke…

Sådan gør du:

Blend de frosne bananstykkerne sammen med mælk, Zero/Sukrin og kakaopulver. Smag til om der skal mere sødme i. Drys med hakkede peaunuts og hæld chokolade og karamelsovs udover – et voila, sund snickers is, klar parat til at blive fortærret, uden at dĂĄrlig samvittighed barometeret slĂĄr aaaalt for voldsomt ud!

OBS! Denne Snickers is opskrift, har selvfølgelig en svag smag af banan, men det er ikke meget.. Alternativt, brug en knap så moden banan.

hjemmelavet_snickers_is_sukkerfri
opskrift_snickers_is_sund

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply