Hjemmelavet body scrub sukker mynte agurk snusfidus
DIY, Fiduser

Hjemmelavet Body Scrub med sukker, mynte & agurk

Jeg elsker at skrubbe min hud med en god Body Scrub, nogle gange køber jeg dem, andre gange laver jeg dem selv, af alt godt fra køkkenet. Jeg bruger en Body Scrub cirka en gang i ugen, elsker det! Huden føles så dejlig sund og blød bagefter.

Det sker også at jeg laver body scrubs, som jeg forærer  i værtindegave, julegave osv.   Enhver kvinde elsker da den slags, gør I ik? Jeg gør:-) Jeg er pjattet med hjemmelavede gaver. Elsker at få noget personligt, som nogen har brugt tid og kræfter på. Der er efterhånden så langt i mellem ting, der er lavet fra bunden og breve, der er skrevet i hånden,  så synes det er vildt lækkert med lidt hjemmegjort. Og man kan jo let få det til at ligne en million, hvis bare man pakker det pænt ind.

Min favorit hjemmelavet Body Scrub lige nu,  er med mynte og agurk. Jeg har friske mynteblade i haven, og synes det er liiidt hyggeligt at kunne tilføje lidt urter af egen avl. Og så smager den faktisk godt i te og på pandekager – ja du læste rigtigt 😛 Den kan både bruges på kroppen, men også spises..

Opskrift på hjemmelavet Body Scrub med mynte & agurk

  • ½ dl økologisk rørsukker
  • 2 spsk koldpresset jomfru olivenolie
  • 2 spsk økologisk Kokosolie
  • 1 håndfuld mynteblade
  • 40 gram øko. agurk med skræl

Blend mynteblade og agurken i en blender. Det skal bare lige hakkes, ikke blive til en tynd vandet masse. Rør det sammen med resten af ingredienserne, kom på rene glas og vupti, så har du den lækreste Body Scrub med mynte & agurk! Lige til at skrubbe dig i, og lige til at spise :-p

 

Prøv også min hjemmelavede lip scrub med jordbær <3

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply