henry_stoevsuger_test_guide
Fiduser, Livsstil, Must Haves

Hils på min gamle ven Henry støvsuger- Han er rund, altid smilende & god til sit arbejde

Da jeg i tidernes morgen, det herrens år, 2002/2003, gik på IE (Ingstrup efterskole) i Nordjylland, stiftede jeg første gang bekendtskab med den altid smilende, røde og trofaste Henry. Han blev en god ven af værelse 45 og da skoleåret var slut, tog jeg bort og Henry blev i sit faste job.

Siden da har jeg faktisk ikke skænket ham en tanke, indtil min storebror for nogle uger siden, spurgte om jeg kendte Henry, da han overvejede at få ham hjem til sig.

Gud ja Henry! Svarede jeg. Ham kender jeg da, han er super god til sit arbejde og en altid smilende lille rund størrelse – vi var gode venner på efterskolen 😛

Jeg begyndte at gå og tænke på Henry og vores tid sammen, og besluttede mig for til sidst at få ham sendt hjem til mig, i håb om at gøre det huslige arbejde lidt sjovere og gladere, ligesom i de gode gamle dage.

Som billederne afslører, er Henry altså en støvsuger, men ikke en helt almindelig én. Han er den sødeste af sin slags, hvis du spørger mig.

Jeg troede kun han fandtes i rød, men han har fået en række fætre af samme udseende og navn, men i andre farver. Jeg valgte dog min Henry støvsuger i rød, da det var den farve jeg havde på efterskolen og derfor ren nostalgi <3

Jeg fandt ham på sandpapir webshoppen carls.nu

Henry støvsuger gør det lige så godt som jeg husker og det bedste er, at han har en rigtig lang ledning (lyder helt perverst) men sådan tænker vi ikke 😛 Så jeg slipper for at springe fra stikkontakt til stikkontakt i det her kæmpe hus 🙂 og så er han super handy og vaks på hjulene.

henry_stoevsuger

Henry støvsuger får alle mine varmeste anbefalinger, han er god og så gør han støvsugning meget sjovere 🙂

 

Find  billige støvsugerposer til Henry her 

Eller brug www.pricebait.dk til at sammenligne priser (Bare lige et lille tip fra mig til dig )

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply