gaveideer navngivning daabsgave snusfidus
Hverdagsglimt, Livsstil

Gave ideer til barnedåb eller navngivning – Hvad skal det være?

Nu varer det ikke længe, før vores skønne venner Søren og Anna, skal holde navngivningsfest for deres lille datter Vigga baby.

I den forbindelse, skal vi jo have fundet en god gave til den lille sveske, men hvad? Synes det kan være svært at finde den rette dåbsgave, eller i dette tilfælde, navngivningsgave.

Vigga er barn nummer 2, så hun arver mange af de der typiske dåbsgaver, så som gå-vognen fra Brio, Baby legetøj, osv. fra storebror og tøj har hun rigeligt af. De benytter nemlig det nye koncept www.vigga.us, hvor man får “nyt” økologisk 2hand tøj på abonnement, liiige deres ånd og drøn smart.

Jeg vil gerne give lille Vigga noget, som hun kan bruge længe. Jeg tænkte først at jeg kunne give hende en navnetavle, men det har jeg på fornemmeren, at nogle andre byder ind med, eller også er det noget mor og far helst selv vil designe.

Både Anne og Søren er meget økologiske, sværger til 70’er stilen,  musikalske og går meget op i god kvalitet. Så det ideelle må være, at finde noget økologisk kvalitets legetøj, med et strejf af retro og musik. Vil gerne give en gave, hvor der er tænkt lidt over valget, og hvor gaven rammer deres personlighed 🙂 På den måde synes jeg gaven bliver lidt ekstra personlig, uden at være hjemmestrikket. (ikke at hjemmestrik er skidt, det er herligt)

Helt tilfældigvis kender jeg en gut, som har åbnet en webshop med netop dette, shoppen hedder noget så sødt som lykkeleg.dk. Her sælger han, sammen med sin kone, det fineste kvalitets legetøj, til børn i alderen 0-9+ år. Jeg er vild med deres layout og brede udvalg, og så er det faktisk spot on, i forhold til Vigga-baby og hendes musikalske, øko-retro-forældre (thi hi).

Jeg er brændt varm på nogle økologiske rangler i træ med rav, det er liiige i deres ånd. Er også ret forelsket i den fine retro seng fra SmallStuff i gul og de seje retro stableklodser, det er da total 70’er, for ikke at tale om de mange fine børne musikinstrumenter som hun helt sikker kunne lave en fest med.

goki-nature-rangle-med-rav---lykkelegdk-fit-400x400x80   stableklodser smallstuff navngivning snusfidussmallstuff-dukkeseng navngivning snusfiduslegeklaver til boern snusfidustrommesaet-musik-boern-snusfidusgoki-nature-traerangle-med-klokke---lykkelegdk-fit-400x400x80

med de her gaver, rammer jeg både både det økologiske, musikalske, retro og kvalitet – wuuhuu! og så pakker de samtidig gaven flot ind hos Lykkeleg.dk, helt gratis:-) Godt nok ikke alt herover, der er økologisk, det er faktisk kun ranglerne. Men det andet passer så perfekt, på alle andre måder.

Nu er det så bare lige, hvad skal jeg vælge som gave?? bum bum bum… tænke tænke 🙂

Vælger jeg sengen, er jeg nød til at købe to, for har drømt om den der seng til Karla længe 😛 Selvom Vigga endnu ikke leger med dukker, er den altså bare SÅ fin i sig selv. Den kan sagtens bare stå og pynte på hendes værelse, indtil hun om et års tid, begynder at lege med dukker, og så kan hun bruge den i mange år, mens alt det andet er lidt mere tidsbegrænset….Sengen er også den dyreste, så ved at tage noget af det andet, ville hun jo få lidt mere forskelligt!

Hmmmm….. Hva skal det være? Hvad synes I?

 

 

 

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply