Fødselsdagsgaver - helt fantastiske gaver#rch#fitfamdk#karitraa#louisekragh#hårolie#øreringe#fingerring#kaffe#gavekort
Hverdagsglimt, Livsstil

Fødselsdag, dejlige veninder & fine gaver

I lørdags fejrede jeg pre-fødselsdag for veninderne, fylder nyligt 28 år på imorgen torsdag den 30. april, men der smutter vi i sommerhus i Løkken, så jeg tog forskud på glæderne.

Manden og jeg stod tidliget op lørdag morgen og gav os i kast med den helt store fødselsdags brunch. Hader lidt mig selv, når gæsterne pludselig ringer på døren og vi ikke engang  er halvt færdige, bare fordi jeg altid skal lave alting fra bunden 😛 Oppe i det lille hoved, tog det kun halvt så lang tid, kender I det? Men når man sidder rundt om bordet og ser veninder smovse og hygge sig, er det det hele værd.

Rabarber muffins med jordbær på toppen
rabarber_muffins11190800_777284475702658_401789287_n

Dejlige veninder
ide_kort_foedselsdag_hashtagsveninder_snusfidus_fødseldag baby_snusfidus_brunchsnusfidus_blog_veninder

Iiih som jeg blev forkælet med fine gaver og dejligt selskab – en fantastisk formiddag.

ELSKER fødselsdag, også selvom jeg er godt på vej mod 30, har jeg stadig en følelse af at være 7 år, når jeg vågner på dagen til morgensang, flag og gaver på sengen. Min mor og far, er bare skiftet ud med en dejlig datter og en skøn mand.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply