Jeg har fået lavet bryn af "By Ljungberg", som er klart den dygtigste jeg kender... Det er som af få et ansigtsløft Book en tid gennem mig og få 25% rabat  bare skriv din email herunder.. Hun kommer gerne ud til en tøseaften eller lignende. Hun Kører i midt Jylland og har klinik i Silkeborg. Desværre er hendes hjemmeside ikke helt færdig endnu. Der er blogindlæg på vej se mere lige om snart på bloggen SnusFidus.dk. #byljungberg#mialjungberg#lækrebryn#øjenbryn#ansigstløft#beauty#denbedste#megadygtig
Fiduser, Hverdagsglimt, Livsstil

Et naturligt ansigtsløft med flotte bryn – En lille fidus

Jeg er simpelthen så priviligeret at have en sød veninde, Mia Ljungberg, som er enormt dygtig til at lave flotte øjenbryn. Hun plejer, farver og retter altid mine og jeg imponeres hver gang over resultatet.  Hun er uden tvivl den bedste jeg kender, hun kan virkelig trylle med voks og farve. Hver gang jeg har fået ordnet mine øjenbryn, føler jeg nærmest at jeg har fået foretaget et ansigtsløft, bare på en naturlig måde.

Hvis ikke du er vant til at få ordnet bryn, vil jeg klart anbefale det, det giver et velplejet ansigt og du vil føle at øjnene løftes, måske du endda vil føle at du ser yngre ud, det gør jeg. Mia har netop startet sin egen klinik i Silkeborg, By Ljungberg, hvor hun laver alverdens skønhedsbehandlinger med særligt fokus på bryn og vipper. Smut forbi hvis du kun vil have det bedste af det bedste. Det var lige en lille fidus fra mig til dig, hvis du vil have et lille ansigts-løft.

 


Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply