sunde vafler
Hverdagsglimt, Livsstil

Det skal jeg lave i min weeekend <3

Nu er det snart weekend, en weekend jeg virkelig glæder mig til. Synes ugen, der er gået, har været hård, så det bliver godt med afslapning og toplækkert vejr.

Idag fredag, skal vi til Open Air i Viborg, bare min mand og jeg. En barne-fri aften med lækkermusik, gode venner og solskin!!

sara og nicolaj lagoni snusfidus

Lørdag står den på undervisning i Crossdance, til en Polterabend, plejer at være super hyggeligt! Så skal jeg have ordnet negle, hygge i haven og nok desværre også rengøring af  hele hytten 😛 Min rengørings-kone har ferie (synes ikke godt om!) Men så er det bare op for højt musik, så går det hele jo nok alligevel.

Søndag har jeg lige lidt arbejde, der skal gøres. Har lavet hjemmesiden www.retrohjem.dk, og den skal lige optimeres lidt 🙂 Tjek siden ud, hvis du er pjattet med retro møbler fra 50’erne, 60’erne og 70’erne. Majken, der har butikken, er SÅ sej til at finde de fedeste møbler og dansk design. Elsker at arbejde for hende, fordi hun er en ægte ildsjæl, som virkelig brænder for sin passion – det smitter. Måske du kender hende fra programmet på TV2 Mocca, “Maj og Majken på tur?”

Nå sidespring! Tilbage på sporet…

Når arbejdet er gjort,  skal der laves vafler på mit nyindkøbte vaffeljern, sammen med Karla. Det er jo farsdag på søndag, så både min far og min mand skal forkæles. Jeg har allerede en opskrift på sunde vafler, herinde, lige her –> “Protein vafler uden mel & sukker” 

Den er såmen ganske god…..

sunde vafler far_og_datter_snusfidus

Men jeg skal prøve med en masse nye udgaver, fx nemme og hurtige, sjove, grove, grønne, usunde, mad vafler osv.

Hvis du kender en god vaffelopskrift, så skriv den endelig i kommentarfeltet 🙂

Søndag bliver også en dag hvor vi skal i haven, primært Nicolaj, kan jeg godt afsløre. Vores plæner skal tromles, kalkes og gødes, så den lille røde MF’er skal i aktion. Det er SÅ hyggeligt når han drøner rundt på den – den er så fin.

Massey ferguson 35 snusfidus renoveret

landidyl_kampesten_stråtag_hus_snusfidus

snusfidus hus

Kan I nu have en skønherlig weekend

Her får I lige lokums- selfie 😛

sara lagoni snusfidus selfie

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply