DIY, Livsstil

DIY Projekter – Fra flåede tomater & kokosmælk, til kreativt DIY på 5 min.

Genbrug af konservesdåser

Jeg er KÆMPE fan af genbrug. Vi smider et hav af dåser, krukker og æsker i skraldespanden, som sagtens kan genbruges til kreative DIY projekter, hvis man er lidt opfindsom. Jeg har i en periode samlet på konservesdåser fra flåede tomater og kokosmælk, med henblik på at genbruge dem til en masse sjove DIY projekter. I går aftes havde jeg en spontan lyst til at være kreativ. Klokken var mange, så det skulle ikke tage lang tid. Jeg fandt nogle stickers som jeg havde liggende, købt i Søsterne Grene og så gik jeg ellers igang. Indenfor 5 minutter havde jeg en fin blyant holder til mit skrivebord, krydderurte potte, lysestage, makeup-pensel-holder og opbevaringskrukke til mine Cafe latte skeer – kun fantasien, der sætter grænser. Jeg har set folk lave alt fra lamper til vaser, hylder og meget mere. Her ser I mit hurtige bud på hvad konservesdåserne kan genbruges til – det var både nemt og hurtigt, lige som jeg kan li’ det.

Resultat af DIY projekt med konservesdåser
diy_projekter_opbevaring

Diy_projekter_snusfidus_blog

_diy_projekter_lysestage

DIY Lysestagen og makup-pensel-holder, har jeg fyldt med 1/3 del ris, så det kan stå selv.

DIY Værtinde gave
Tænker at man sagtens kunne sætte en lille blomst i en dåse, komme en sød sticker på, pakke den ind i celofan og vupti, så har man en super sød værtinde-gave, med omtanke for miljøet.

Har du en god ide til DIY projekter med konservesdåser? Så skriv endelig en kommentar herunder:-)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply