lav selv chokolade julekalender snusfidus.dk
DIY, Fiduser, Hverdagsglimt

DIY chokolade julekalender

Nu er den snart den 1. december og traditionen tro er det tid til åbne de små låger i chokolade julekalenderen. Karla er 3 år, ELSKER mørk chokolade og er virkelig med på julelegene, hun glæder sig til at guffe en masse chokolade.

chokolade snusfidus chokolade tyv snusfidus

Personligt er jeg ikke meget for købe chokolade julekalendere, synes chokoladen smager dårligt. Og i mange tilfælde er det slet ikke rigtig chokolade der er i, men i stedet Vekao.

Derfor har jeg i år besluttet mig for selv at lave en chokoladekalender, med lækker mørk kvalitets chokolade, både en til lille Karla og en til manden.

Jeg søgte lidt rundt på nettet for at finde en DIY julekalender til chokolade. Jeg kunne naturligvis bare købe en billig kalender, tage chokoladen ud og fyldenyt i, men vil gerne at den ikke har været åben 🙂

Jeg fandt en ret smart og sød løsning på webshoppen  www.bagebixen.dk. Her kan man købe en DIY chokolade julekalender, som inkluderer en silikoneform, som giver de fineste små chokolader og en fin papkalender, med en lille kasse inden i, hvor der er plads til chokoladerne eller fx små vingummiposer, en småkage, konfekt eller hvad man nu vil komme i.  Så det eneste man skal, er at smelte chokoladen over vandbad, hælde det i formene, lade dem størkne og lægge dem i små rum i julekalenderen… ja eller man kan nøjes med bare at komme små hjemmelavede lækkerier i, DIY kalenderen fås også uden chokolade silikoneformen.

diy chokolade julekanlender snusfidus 2 diy chokolade julekalender form snusfidus

chokolade til diy julekalender snusfidus diy chokolade julekalender snusfidus

PS. Har en veninde der gået meget op i økologi, og hun har haft rigtig svært ved at finde en økologisk chokolade julekalender, ja faktisk fandt hun slet ikke nogen. Så det her er også en ideel løsning, tænker jeg, hvis man søger den økologiske chokolade.

 

diy chokolade julekalender snusfiduslav selv chokolade julekalender snusfidus

Rigtig dejlig glædelig december, når vi kommer der til lige om lidt… <3

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply