far og datter snusfidus ferie
Hverdagsglimt, Livsstil

Det havde jeg nær glemt at vise jer

Efter vores tid i USA, afgav vi jo et løfte om at bruge mere tid sammen som familie, tage væk sammen, på hotelophold, i sommerhus, ja hvad vi nu kunne finde på, bare vi er sammen og væk fra hverdagen.

Så i Kristi himmelfartsferien tog vi i sommerhus i Lyngby ved Løkken i Nordjylland. Det er efterhånden blevet en tradition, som startede sidste år, en dejlig tradition, som vi skal holde fast ved <3

Her kan du læse et indlægget fra vores tur sidste år “Det var lykken i løkken”

I år havde vi den fordel, at være lidt mere stedkendt, så vi kunne bedre planlægge en masse.

Jeg havde forinden Googlet mig frem til en masse steder som vi skulle se, opleve og besøge, herunder Råbjerg Mile, Skallerup Seaside Resort badeland, Løkken Bolcher, Løkkens store Børne legeplads, Blokhus og så en smuttur til Skagen for at se på mega både og spise kæmpe stjerneskud på havnen.

Vejret var HELT fantastisk, med solskin og skyfri himmel fra morgen til aften alle dagene. Det gjorde, at vi, som sidst, kunne cykle rundt til de nærliggende steder, og langs stranden, når vi fx skulle til Løkken for at handle.

Det er simpelthen nogle af de bedste dage vi længe har haft som familie. Det er så hyggeligt at være i det lille sommerhus tæt på vandet og bare være sammen.

Noget af det allermest hyggelige og noget som jeg faktisk ikke kan mindes, at jeg har prøvet før, var at spise aftensmad nede på stranden – en spontan ide vi pludselig fik. Vi købte to lækre pizzaer fra et I italiensk pizzaria i Blokhus og satte os ned på stranden. Her sad vi med den smukkeste udsigt over Vesterhavet, på et tæppe med plastikkrus, sodavand og pizza – glæder mig allerede til næste gang! Vesterhavet og den friske luft gør meget godt – det er nærmest terapi <3

Og så lavede mælkebøttekranse, ren nostalgi for mig og for Karla var det bare ren magi at mor kunne trylle blomsterne til en krone 😛 Hun var mælkebøtte prinsesse flere dage i streg, så der blev luget godt ud i ukrudtet.

Her lidt billeder fra vores hyggelige familietur

udsigt lyngby vand snusfidusstaar på haender nicolaj lagoni

fra og datter raabjerg milesnusfidusen

snusfidus baade skagensnusfidus maelkeboettekrans

sara og nicolaj lagoni snusfidusmaelkeboettekrans snusfidus

bolcheriet loekken snusfidusbolsjer snusfidus

snusfidus og farmand loekkenraekker tunge snusfidus

middag stranden blokhus snusfiduspizza paa stranden blokhus

familie skygge snusfidus

3 kloever foedder snusfidus familie

Tiden sammen er gratis rigdom

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply