Aftensmad, LCHF, Opskrifter

Broccolisuppe med sprød seranoskinke – Sund, nem, hurtig, billig & velsmagende!

broccolisuppe-med-bacon
Hurraaaa!!!! for opskrifter, som både smager godt, er super sunde,nemme, billige og hurtige at tilberede. Når man som jeg, har tendens til en fuldbooket kalender, så favoriserer man aftensmad, som er hurtig at tilberede. Kan maden så tilmed være både, billig, hurtig og nem at lave, ja så er det da bare win win win win win situation. Broccolisuppe er én af de opskrifter, som lever op til førnævnte, og som et ekstra plus, er den samtidig visuel flot, når den serveres – jamen er det ikke fantastisk??

I mandags skulle aftensmaden være et hurtigt overstået kapitel. Men jeg var tom for ideer, så satsede på en spirende kreativitet mens jeg handlede. Da jeg gik forbi grønt afdelingen i REMA1000, så jeg at de havde store flotte broccolibuketter til 8 kroner og vupti så fik jeg ideen til broccolisuppen. Op i kurven med broccolibuketterne. Løg, bouillon, mælk og fløde havde jeg, så skulle kun lige have 2 pakker seranoskinke for 20 kroner, så havde jeg faktisk alt jeg skulle bruge. Skal man købe alle ingredienser, vil man nok komme af med max 56 kroner, og så er der mad til 6 personer – enormt billig aftensmad hva?

Efter det lille indkøb, var det bare hjem og igang. Sådan gjorde jeg:

Opskrift på broccolisuppe med sprød Seranoskine

Til 6 personer

2 store buketter broccoli
2 pk seranoskinke
2 store løg
1 grønsagsboullionterning
lidt olie
800 ml vand
250 ml mælk eller fløde
salt og peber
Evt. Cremefraiche 9% til topping

OBS! brug fløde og cremefraiche 18% ved LCHF

Fremgangsmåde: Hak løg i tern og kær broccoli i små buketter. Svits løg gyldne i en gryde med olie, tilsæt broccoli og vand og bring i kog. Hæld evt. lidt vand fra, broccolien skal kun lige knap være dækket, hellere for lidt end for meget. Tilsæt mælk eller fløde, boullion, salt og peber og lad det simre i 10 min. I mens steger du seranoskinken sprød på en tør pande. Blend broccolisuppen med en stavblender, til den er fri for klumper. Anret i dybetallerkner, top med en spsk fuld cremefraiche og en god håndfuld sprødstegt seranoskinke.

broccolisuppe_1Broccolisuppe_med_seranoskinke

broccolisuppe_sund_nem_snusfidus

Velbekomme!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Gulerodssuppe med ingefær - Hurtig, nem & billig | Opskrift March 25, 2015 at 11:26 am

    […] iøvrigt) så aftensmaden skulle være ultra hurtig, igen igen igen. Jeg plejer ofte at lave min sunde broccolisuppe , når det skal gå sådan rigtig stærkt og gerne må være meget nemt. Men havde altså virkelig […]

  • Leave a Reply