noedder-appesize-snusfidus
Hverdagsglimt, Livsstil

Update på Appesize – 7 dage er gået

Så er der gået 7 dage siden jeg startede op på Appesize diæten, mit lille personligt eksperiment. Lovede hvis at skrive hver 3. dag, men det nåede jeg slet ikke, der kom en masse arbejde i vejen.

– læs min første indlæg, hvor jeg beskriver om konceptet og min tanker inden diæten her.

Det er faktisk gået super godt. Jeg er begyndt at få morgenmad hver dag igen, som var et mål i sig selv. Her har jeg spist 2 stykker stenalderbrød med enten kyllingepålæg eller hytteost. Det mætter og smager rigtig godt.

Til formiddag har jeg spsit en pose nødder og drukket en birkesaft med lime og ingefær.

Til frokost har jeg fået, enten en rulle eller en røget pølse. Til middag har jeg en 3 gange været virkelig sulten. Derfor har jeg suppleret med en salat af kylling, lidt bacon, salat, tomat, agurk, rødpeber og lidt let dressing, som jeg skrev at jeg ville, hvis sulten blev for stor.

Til eftermiddag igen en pose med nødder og tørrede bær.

Til aften har jeg så bare spist aftenmad med familien, det min man nu har lavet 🙂 Det har været almindelig sund aftenmad, alt fra wok, til chicken tikka og bøf. Men her har jeg virkelig også været sulten, men min mand synes ikke jeg har spist mere end normalt, for bliver ret hurtigt mæt, mavesækken er jo ikke så udspilet, når den har fået små portioner hele dagen.

Her kan I se min madpakke TO-GO, dejlig nemt 🙂
madpakke-appesize appesize-paa-farten-snusfidus image1

Resultatet af Appesize diæten indtil videre

Jeg synes faktisk at jeg har fået en del mere energi, bliver slet ikke så træt over middag og som forventet har jeg også tabt mig, ca. 1, 1 kg, hvilket jeg synes er meget allerede, kan mærke det på mine bukser især.

Det vildeste er nok, at jeg uden problemer har kunne modstå rundstykker og kage, som har været hverdag på jobbet den sidste uge. Jeg har slet ikke lyst, som i slet ikke – WHAT????? :-O

Dog har jeg syndet lidt én dag, men det må man også gerne, man har én dag hvor man bare kan spise normalt en hel dag, hvis man følger konceptet til punkt og prikke. Her spiste jeg frozen yoghurt sammen med min mand, dog udelukkende toppet med frugt, for det var det jeg havde lyst til. Kunne sagtens have hold mig i skinnet, men det ville jeg ikke, det smager jo godt og det var hyggeligt, og som jeg skrev i mit første indlæg, så er målet ikke vægttab. Så en smule sukker fra en bette yoghurt is.

Herudover har jeg spist på restaurant Mad & Vin med min mand en aften, da vores datter har været på ferie hos farmor. Så var der lige mor & far tid. Her fik jeg en lille dessert, det var en skyr cheese cake på peanut bund uden ret meget sukker. Spiste ikke det hele, hvilket jeg normalt gør, men fik hurtigt for meget… igen WHAT??

Kan helt sikkert mærke, at de små portioner gør noget godt for mig. Min mave har det rigtig godt og energien er i top. Dette skyldes dog også, at jeg får en minimum af mel og sukker, det fungerer bare SÅ godt for mig. Nu hører jeg ikke til gruppen, der normalt spiser meget hvidt brød, men når jeg skærer alt brød og stivelse væk, forsvinder alt oppustethed altså bare.

Alt i alt har jeg det godt. Jeg følger diæten på min egen måde, uden at skeje ud. Jeg får morgenmad igen, har fået mere energi og har tabt mig lidt…. tjah, det er som forventet, dog med et lidt hurtigere vægttab!

Jeg kører på 2 dage endnu, så har jeg ikke flere ruller eller pølser, fordi min datter også er ret vild med dem 😛 Hun har hapset lidt, og hun var fan!

Min datter Karla og jeg, elsker især pølserne, rullerne og birkesaften, de produkter smager simpelthen himmelsk!!! De er geniale som snacks to-go, både til store og små, og vil være geniale i Karlas madpakke i børnehaven eller på tur, som sunde lækre snacks.

Et minus på min appesize konto, er kokossaften, jeg kan simpelthen ikke få det ned. Ved rigtig mange elsker det, det kommer jeg aldrig til, men birkesaften med lime og  ingefær, er et MUST HAVE herhjemme fra nu af. Og så er det jo smart at det hele kan bestilles seperat i appesize webshoppen, så man kan udvælge sine yndlings…

Billede af birkesaften med lime & ingefær – FANTASTISK DRIK

birkesaft-appesize-snusfidus

Om 3 dage skrive jeg et afsluttende indlæg, her vil jeg også lige vise før og efter billede, så kan I se, om I måske kan se forskel 🙂

PS. Du får  15% i rabat på Appesize Diæten til og med den 28.juli.

 Rabatkoden er: SARA15

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Mette July 25, 2015 at 11:05 pm

  Jeg kan ikke få din rabat kode til at virke? 🙁

  • Reply Sara Rosborg Lagoni July 26, 2015 at 11:29 am

   De er ved at se på det Mette… Har skrevet til dem.

   Det har virket, for kender én der har brugt den… så måske den er udløbet for tidligt.. Men du skal nok få rabatten, alternativt kontakt deres kundeservice 🙂

 • Reply Konklusionen på Appesize Diæten - før & efter billeder - Snusfidus July 26, 2015 at 6:20 pm

  […] Læs om mine tanker inden opstarter her og hvordan det er gået efter 7 dage her. […]

 • Reply Test af Appesize diæt konceptet - 11 dage fra nu! - Snusfidus August 17, 2015 at 10:10 am

  […] Læs indlæg 2. om Appesize kuren – “7 dage er gået” her  […]

 • Leave a Reply