aloe vera home party_snusfidus
Hverdagsglimt, Livsstil

Aloe Vera tøsehygge

I sidste uge var jeg inviteret til wellness aften med fokus på Aloe Vera produkterne, som mange af jer måske kender?

I virkeligheden var det “bare” et godt gammeldags Home Party. Men i stedet for at sidde bænket, og få produkterne præsenteret én efter én, blev det gjort til en hyggelig tøse-hygge-aften, hvor vi blev forkælet med massage, ansigtspeeling med mere – super lækkert og hyggeligt!

Aloe Vera konsulenten var min veninde Kamilla Toksvig, der netop er sprunget ud som Forever Living sælger, bare som en side-beskæftigelse – det ville jeg naturligvis gerne bakke op om.

Jeg ved, at mange tænker, Aloe Vera sælger, dem er der et hav af og ofte finder de det lidt grinagtigt. Det er heller ikke helt forkert, der findes virkelig mange, men det er der en grund til, for ALLE kan starte op, produkterne er gode, rene, økologiske, der er alt hvad hjertet kan begærer indenfor sundhed, velvære og makeup, de virker og du får nemt alle dine penge tilbage, hvis ikke du er tilfreds med produkterne. Tror konceptet er hvad man gør det til, du kan komme til at leve af det, eller du kan have det som en fin lille hobby ved siden af. Lidt ligesom at jeg sælger POMPdelUX tøj, det giver lige en lidt bedre sommerferie 🙂

Da det var Camillas første aften, fik hun hjælp af en erfaren kvinde i branchen, Astrid, som har arbejdet med Aloe Vera i 12 år. En utrolig omfavnende og inspirerende kvinde på 62, som virkelig lever og ånder for Forever Living. Hun har virkelig formået at skabe en god forretning som hun lever godt af. Det undrer mig ikke, hun var noget af en ildsjæld.

Her ser I indsjælen Astrid 😛
astrid_aloe_vera konsulent
Men nu til det vigtigste, tøse-hyggen!! Vi blev smurt ind i diverse cremer, fik massage, smagte Aloe Vera Juice shots, fik lagt makeup og blev i sandhed forkælet fra inderst til yderst, lige hvad sådan en flok mødre trængte til.

snusfidus_aloe vera homeparty sara lagoni forever living_snusfidus aloe vera_hygge_toeser_snusfidus
De produkt jeg personligt vil fremhæve er Forever Heat Lotion, solbeskyttelse, Sonya ansigtspleje serie og Aloe Vera juice.

Heat Lotion fik løsnet op i mine nakkespændinger og dufter helt fantastisk. Solbeskyttelsen, havde faktor 30, men huden kunne optage den, så den ikke ligger som en fed hvid hinde på huden ( jeg er fan). Sonya serien bestod af afrens, tonic, serum, dag og natcreme. Hud føltes helt ren og silkeblød efter brug, en ide til fødselsdagsgave ønske (fylder snart år jo). Aloe Vera juicen, ved jeg fra tidligere er rigtig god mod Candida svamp i maven, samt virker udrensende, så man igen kan optage vitaminer fra maden, sund mave = bedre immunforsvar. Døjer du med maven, har meget mavesyre, skal du overveje det, det kan altså nogle tricks.

aloe vera_homeparty aloe vera_hygge_toeser_snusfidus aloe vera home party_snusfidus

Jeg nød aftenen med de skønne tøser, nød at blive forkælet og blev mindet om at der er nogle få ting jeg lige skal have shoppet hos Camilla, i særdeleshed solcremen, nu hvor sommer synes at være på vej 🙂

Kender du Aloe Vera produkterne??

 

//blog-indlægget er ikke sponsoreret//

 

 

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply