8-tips-hjemmespa-snusfidus-blog
Fiduser

8 tips til hjemmespa & selvforkælelse💅

Der har været lidt stille her på bloggen, beklager meget. Det skyldes at Black Swan Fashion A/S nye AW15 kollektionener er landet og jeg derfor er i fuld gang med sælge lækkert børnetøj og dametøj, hver aften og weekend, de næste 2,5 måned. Det er en sidebeskæftigelse, har stadig mit fuldstidsjob og Zumba – så der er skisme drøn på lige nu.

Det er rigtig hårdt, det er ikke en hemmelighed, men jeg ELSKER det!

Når jeg har så travlt, er det virkelig vigtigt, at jeg ind i mellem lige stopper op og fokusere 100% på mig selv, mærker efter og lige forkæler mig selv, så batterierne ikke løber tør. Det bedste jeg ved, er at lave mit eget lille hjemmespa, hvor jeg lige kobler fra omverdenen og bare plejer mig selv fra top til tå i en times tid. Det er SÅ sjældent jeg har tid til at prioritere det, men når jeg gør,  er jeg et helt nyt menneske bagefter. Derfor står der “Husk selvforkælelse” øverst på min agenda for denne uge.

 Her får I mine 8 tips til eget hjemmespa & selvforkælelse

  1. Sørg for afslappende stemning og ægte spa fornemmelser – Tænd nogle skønne duftlys og spil noget roligt musik. Jeg er vild med duftlysende fra CasaDeLuxe, de er både dekorative og har en skøn skøn let duft af rosen haver.
  2. Fyld badekarret med varmt vand og  lidt aromatisk badeolie. Jeg vil anbefale min favorit, som er Lavendelolie fra Badeanstalten, da lavendel virker afslappende, afstressende og dufter dejlig behageligt. Har du ikke badekar, så kan du med fordel smøre dig ind i olien efter badet, mens du stadig har let fugtig hud.
  3. Skrub og peel dit ansigt & krop. Fjern alle de døde hudceller, det hjælper på cellefornyelsen, øger blodcirkulationen, giver smukkere hud, mere glød og få huden til at føles liges så blød som en barnenumse. Jeg anbefaler Badeanstaltens ansigtsskrub Morgenfrue, den er blid og behagelig. Til at skrubbe kroppen, bruger jeg Badeanstaltens saltscrub med solbær, kan ikke leve uden. Den indeholder olie, så man ikke behøver smørre sig ind bagefter 😛 Skrubber faktisk også mine læber, med min hjemmelavede jordbær lip scrub, de bliver så fine røde og bløde.
  4. Hårkur – kom en god hårkur i håret, og lad den sidde i hele spa seancen, mens du ordner alt det andet, så den rigtig får lov at virke. Skyld ud og slut af med en god hårolie eller serum til spidserne. Jeg foretrækker  hårpleje fra det danske kemikaliefrie mærke, Ingredien. Bruger Ingredien protein hårkuren,  Power Protein Treatment, den er for vild! læs tidligere indlæg om dette skønne mærke her. Når det kommer til hårolien, sværger jeg til Orofluido Elixir.
  5. Læg en ansigtsmaske – når jeg er færdig med badet og render rundt med håret fyldt med hårkur pakket ind i den klassiske hårturban, lægger jeg en ansigtsmaske. Jeg varier mellem to, afhægigt af hvad huden har brug for. Skal huden renses i dybden, bruger jeg Badeanstaltens blå Peel-off maske, den trækker alle de små hudorme ud – aaaad!! og lidt sjovt. Trænger huden til fugt bruger jeg bare en ordenlig lag af min ansigtscreme med agurke og mynte fra Badeanstalten, lader det sidde til huden ikke kan suge mere og tørrer resten væk.
  6. Plej fusserne – fødderne har en tendens til at blive glemt og det er synd. Klip negle, fjern de små nullermænd i neglekrogene, skub neglebåndene tilbage, læg en lys fin lak og smør dem ind i den fantastiske  Munkholm Happy Feet fodolie,  pak dem ind i et par bomuldssokker og sov med dem,  så bliver de silkebløde og fine. Olien er kendt for at kurere revnede og slidte fødder, ved sin helende og bakteriehæmmende effekt.
  7. Plej negle – Mens neglene er fugtige efter badet, filerne jeg dem let, fjerner den gamle neglelak og giver dem ny lak på eller bare lidt negleolie. Min favorit neglelakmærke er Essie.
  8. Massage – ÅÅåh ja det bedste jeg ved er massage, men min mand hader at give mig massage (ØV!!) og Karla er ikke helt stor nok endnu, til at jeg kan bestikke hende med chokolade. Derfor har jeg en Foam Roller, som jeg så ruller rundt på en 5-10 min, og får masseret lår, baller og skuldre. Den er genial. Hvis ikke du lige ved hvad det er , se her 

Husk nu, det er vigtigt at fokusere lidt på sig selv ind i mellem, så hiv et par timer ud af kalenderen til hjemmespa og total kvindetid 🙂

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply